PS Plus edice DriveClub se zpozdí
Driveclub Novinka PS Plus edice DriveClub se zpozdí

PS Plus edice DriveClub se zpozdí

Michal Burian

Michal Burian

53

Mohou za to problémy se servery. Sony se omlouvá za obtížný začátek.

Reklama

Závodní titul DriveClub (včerejší recenze) se řadí mezi nejočekávanější hry pro PlayStation 4. Včera oficiálně vyšel v Severní Americe a dnes následuje Evropa. Zároveň s naším trhem se na PlayStation Network měla objevit i ořezaná verze pro předplatitele PlayStation Plus. Bohužel se tak nestalo a nějakou dobu ještě nestane.

Producent Paul "Rushy" Rustchynsky se rozhodl hráčům vše vysvětlit a napsal dlouhé vysvětlení, kde stojí, že PS Plus edice byla odložena kvůli problémům se servery, které brání v plnohodnotný zážitek v DriveClub.

,,Rozhodli jsme se dočasně odložit PS Plus edici a My DriveClub aplikaci, abychom zmírnili zátěž na servery.”

,,Servery jsou tlačeny do svého absolutního limitu. S cílem pomoci všem hráčům DriveClub jsme se rozhodli odložit PS Plus edici a My DriveClub aplikaci, abychom zmírnili zátěž na servery. Mělo by to poskytnout hráčům větší šanci připojit se k herním serverům. Poté co servery budou fungovat podle představ, tak poskytneme ke stažení PS Plus edici a My DriveClub aplikaci. ”

Jinými slovy se Evolution Studios snaží, aby si DriveClub mohli v plné parádě užívat hráči, kteří si hru koupili. Ořezaná verze zdarma pro PS Plus tak bude muset počkat.

,,Je nám líto našich fanoušků PS Plus edice, kteří musejí čekat déle, než budou moci hrát, ale chceme zajistit, aby každý hráč dostal co nejlepší možný zážitek.”

Závěrem svých slov Rustchynsky ujistil, že pokud se rozhodnete hrát DriveClub, tak i přes problémy se servery máte možnost hrát bez problému singleplayer se všemi náležitostmi. Jakmile budou servery v provozu, tak se váš postup automaticky synchronizuje se servery. To mohu potvrdit.

Závěrem připomeňme, že ořezaná PS Plus edice DriveClub obsahuje 11 tratí v Indii a 10 automobilů s přístupem ke všem herním módům. Bezplatnou verzi můžete kdykoliv upgradovat na plnou za cenu necelých 50 dolarů (cca 985 korun). Ta zahrne 55 tratí v pěti lokalitách, 50 aut a všech 50 eventů.

Problémy se servery budeme nadále sledovat a novinku aktualizovat jakmile se objeví něco nového.

Mika Omluvsön vás potřebuje ve svém klubu, vtipné české stránky pro hráče DriveClub.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama