PS Plus edice DriveClub vyjde už zítra, ale nebude hratelná online
Driveclub Novinka PS Plus edice DriveClub vyjde už zítra, ale nebude hratelná online

PS Plus edice DriveClub vyjde už zítra, ale nebude hratelná online

Michal Burian

Michal Burian

44

Online část bude zpřístupněna o něco později.

Reklama

Po osmi měsících jsou konečně servery závodní hry DriveClub připraveny na bezplatnou PlayStation Plus edici hry. Původně tato verze měla vyjít zároveň s vydáním hry, tedy 7. října 2014. Z důvodu problémů se stabilitou serverů byla ale neustále odkládaná.

Společnost Sony dnes oznámila, že PlayStation Plus edice hry DriveClub vyjde na PSN zítra, tedy ve čtvrtek, 25. června 2015. Včera se dokonce na pár minut edice objevila na americkém PSN.

Bezplatná edice DriveClub pro držitele PS Plus obsahuje 13 tratí v Indii, 15 aut v garáži a každou funkci z plné verze, tedy on-line multiplayerové závody a výzvy, offline sólo závody, Tour eventy, customizaci, replaye, Photo Mode, propracovaný déšť a mnoho dalšího.

Akorát Sony se rozhodla pro jednu věc, nejprve bude PS Plus edice nabízet pouze offline závodění, online část bude přidaná později, postupně. Tento krok byl podle oficiální zprávy nutný, aby nedošlo k tomu, že to servery nevydrží. Takže ani po 8 měsících nejsou připraveny na další hráče. Nejste sami, kdo si teď říká, proč kvůli tomu museli hráči tak dlouho čekat. Zítra stejně nebudou fungovat online funkce DriveClubu, takže takhle to šlo udělat hned v den vydání.

Pokud budete chtít PS Plus edici upgradovat na plnou verzi, tak vás to bude stát 25 dolarů (689 Kč). Poté získáte přístup ke všemu: přes 40 aut, 65 tratí a rozsáhlá kampaň pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama