PS4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn prý odložena na začátek roku 2017
Horizon: Zero Dawn Novinka PS4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn prý odložena na začátek roku 2017

PS4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn prý odložena na začátek roku 2017

Michal Burian

Michal Burian

21

Kdy se dočkáme akčního RPG s robotickými dinosaury od Guerrilla Games?

Reklama

Nadějně vypadající PlayStation 4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn od holandského studia Guerrilla Games (autoři Killzone) byla prý odložena na začátek roku 2017. S informací přišel známý insider Shinobi602 na svém Twitteru. Právě tento člověk v minulosti stál za mnohými spekulacemi, které se nakonec potvrdily, včetně právě této hry. Není tak divu, že zpráva o odkladu Horizon: Zero Dawn obletěla celý svět.

Shinobi602 ve svém tweetu tvrdí, že Horizon: Zero Dawn bude vypadat nádherně na PS4K, což je jeden z názvu dosud nepotvrzené výkonnější verze konzole PlayStation 4. Poté dodal, že nepůjde o exkluzivitu pro novou PS4, což by bylo v rozporu s dřívějšími informacemi, respektive spekulacemi.

Odkladu Horizon: Zero Dawn bychom se nedivili, Shigeru Miyamoto se v minulosti nechal slyšet, že odklad hře jen prospěje, zatímco když spěcháte s vývojem, poznamená to hru navěky.

Horizon: Zero Dawn je akční RPG, kde se vžijeme do ženy, která se v drsném post-apokalyptickém světě snaží sjednotit svůj kmen. Proti jejímu záměru budou stát stroje připomínající dinosaury.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama