PS4 verze Clannadu míří digitálně na západ
Novinka PS4 verze Clannadu míří digitálně na západ

PS4 verze Clannadu míří digitálně na západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Prozatím je potvrzena pouze Severní Amerika, ale vše se může změnit.

Reklama

Tuto novinku začnu netradičně otázkou. Kdo z vás, fanoušků východní provenience jménem Japonsko, nezná Clannad? Kdo ho neviděl, nečetl nebo nehrál, tak ať to napraví, a to hned třeba díky PlayStationu 4. Prototype totiž nedávno uveřejnili informaci ohledně portu Clannadu pro PlayStation 4. V Japonsku tato hra vyjde v krabicové i digitální podobě už 14. června, ale nyní máme potvrzeno digitální vydání také v Severní Americe.

Tato verze Clannadu pro PS4 obsahuje jak anglické, tak japonské titulky, které půjde kdykoli během hraní měnit. Což platí jak pro západní, tak i japonskou verzi hry. A kdybyste náhodou zatoužili po krabicové verzi, můžete si klidně koupit i tu japonskou, protože obsahuje i anglické titulky.

A teď ta radostnější informace. Prototype prostřednictvím odpovědi na dotaz na svém Twitteru uvedl (viz níže), že v Severní Americe bude Clannad pro PlayStation 4 vydán koncem června a že distribuce v dalších oblastech, jako je třeba Evropa, se stále připravuje. Takže neklesejte na mysli, časem se PS4 verze dostane i k nám.

Zdroj: Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama