Clannad Side Stories jsou nyní pro PC v angličtině
Novinka Clannad Side Stories jsou nyní pro PC v angličtině

Clannad Side Stories jsou nyní pro PC v angličtině

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

10

Díky Steamu si můžete projet vedlejší dějové linky také na PC.

Reklama

Najdou se tady nějací fanoušci Clannadu? Možná je tento dotaz stejně hloupý jako se ptát, jestli byla Červená karkulka oblečená do červené nebo zelená a jestli ji sežral vlk nebo žirafa. Pokud jste ale i tak podvědomě odpověděli "ano", tak pro vás máme dobrou zprávu.

Série paralelních vedlejších příběhů, které zkoumají svět Clannadu z "nového pohledu a nabízí nové životní zvraty oblíbených postav z městečka Hikarizaka" jsou nyní jako Clannad Side Stories k dispozici v angličtině prostřednictvím služby Steam.

V Japonsku tato herní série vyšla jako Clannad Hikari Mimamoru Sakamichi de, vypráví vedlejší příběhy, které nebyly ani ve vizuálním románu ani v anime. Tato hra vyšla původně pouze na PSP a nová Steam verze je přepracovaná do HD rozlišení.

Jen pro připomenutí, Clannad vypráví příběh mladíka Tomoya Okazakiho, který není zrovna vzorným studentem. Školu přímo nenávidí, matka mu zemřela, když byl malý a jeho otec se utápí v alkoholu. Jeho život se změní, když potká Nagisu, dívku snažící se oživit školní činoherní klub. Z náhodného setkání nakonec vznikne něco víc než jen přátelství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama