Psí známky s vaším jménem a motivem Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Psí známky s vaším jménem a motivem Battlefield 3

Psí známky s vaším jménem a motivem Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

43

Využijte jedinečnou příležitost a získejte exkluzivní dárky v podobě psí známky, plakátu a balíčku Back to Karkand.

Reklama

V obchodě Xzone.cz pro vás máme jedinečnou příležitost. Pokud si u nás včas předobjednáte očekávanou vojenskou akci Battlefield 3, získáte zdarma exkluzivní dárky - Armádní psí známky s Vaším jménem, přezdívkou a logem hry, plakát s motivem hry a limitovanou edici s rozšiřujícím balíčkem Back to Karkand.

Na psí známce bude gravírováním vyryto Vaše jméno a přezdívka na Steamu, PSN, XBL nebo jiná. Známka bude zavěšena na přibližně 60cm dlouhém stříbrném řetízku.

To vše za stále stejnou cenu, tedy 1 048 Kč PC verze a 1 298 Kč PlayStation 3 a Xbox 360.

Psí známku dostanou i ti, kteří si hru předobjednali ještě před odhalením dárku.

První řádka bude obsahovat jméno zákazníka. Na druhé řádce bude dle výběru zákazníka uvedeno jeho PSN ID, XBL ID, STEAM ID či obecné ID (Vámi zvolená přezdívka, kterou ve hrách obvykle používáte).

Jakmile budete mít předobjednáno, zašlete nám své jméno a příjmení spolu s přezdívkou na email bf3@Xzone.cz , psí známka Vám pak bude doručena spolu s hrou.

Text emailu uvádějte nejlépe v tomto formátu: Číslo objednávky: 000 Jméno a příjmení: Abc Jkl Přezdívka (kde): xyz (PSN|XBL|STEAM|obecné)

Za přezdívku do závorky uveďte o jaké ID v síti se jedná, na výběr máte Playstation Network, Xbox Live, Steam, či ID (přezdívka obecně). Délka přezdívky pro PSN, XBL nebo STEAM by neměla přesáhnout 12 znaků, délka obecné přezdívky (ID) pak 15 znaků.

Jméno a příjmení uvádějte to, které chcete mít na známce vyryto. Nemusí být shodné se jménem na předobjednávce. Delší jména budou gravírována menším písmem, pokud víte, že Vaše jméno je obzvlášť dlouhé a máte možnost jej zkrátit, doporučujeme toho využít. Jméno i příjmení uvádějte včetně diakritiky (háčky a čárky nad písmeny). Vaše jméno bude na známce uvedeno přesně tak, jak nám jej uvedete v emailu.

Své údaje nám můžete zasílat již nyní. Pokud od Vás informace neobdržíme, budeme Vás v průběhu předobjednávek kontaktovat emailem s žádostí o doplnění těchto údajů.

Využijte jedinečné příležitosti a získejte exkluzivní dárek k nejočekávanější FPS roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama