Zajíčci z Rabi-Ribi dorazí na PlayStation
Novinka Zajíčci z Rabi-Ribi dorazí na PlayStation

Zajíčci z Rabi-Ribi dorazí na PlayStation

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Vydejte se zjistit, co zvláštního se děje na ostrově Rabi-Ribi.

Reklama

Rabi-Ribi je 2D side-scrolling akční hra, která kombinuje naprosto volný průzkum 2D prostředí, plošinovky a frenetické boje. Loni v lednu vyšla na západě přes Steam v PC verzi a v letošním roce, ve třetím čtvrtletí, ji PQube plánují vydat také na konzole PlayStation 4 a PS Vita.

Studio Cre-Spirit pro nás vytvořilo příběh podivné zajíčkovité dívky Eriny, která se z neznámých důvodů probouzí na podivném místě ještě v podivnějším těle. Už nevypadá jako zajíček, ale jako dívka se zaječíma ušima. A to se ji nelíbí. Samozřejmě se chce okamžitě vrátit domů, ke svému klidnému zajíčkovskému životu. Ale bohužel zjišťuje, že se na ostrově Rabi-Ribi, kde se momentálně nachází, dějí strašně zvláštní věci. Časem při svém putování potkává růžovlasou vílu Ribbon, která se rozhodne zůstat po jejím boku a pomoci ji vrátit se k jejímu normálnímu životu.

Tato nová vylepšená PlayStation verze Rabi-Ribi nás zavede ještě hlouběji do králičí nory, protože bude obsahovat nový hudební doprovod a veškerý stahovatelný obsah z verze PC, rozšířený ještě o další etapy. Na výběr jsou 4 obtížnosti, více než 9 hlavních oblastí a víc než 20 dílčích, které můžete svobodně prozkoumávat. Dále hra nabídne přes 60 předmětů pro upgrady, více než 40 bitev s bossy a přes 1000 bojů v režimu Boss Rush Mode.

Po projití příběhové kampaně vás čeká ještě další obsah a speedrun režim, doprovázený 50 originálními skladbami. Rabi-Ribi podporuje angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, čínštinu a japonštinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama