Ptejte se vývojářů Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Ptejte se vývojářů Kingdom Come: Deliverance

Ptejte se vývojářů Kingdom Come: Deliverance

Martin Cvrček

Martin Cvrček

65

Ve spolupráci se studiem Warhorse připravujeme komunitní rozhovor, pro nějž vybereme ty nejzajímavější otázky od čtenářů.

Reklama

Po delší odmlce se v redakci hodláme znovu zaměřit na aktuální stav a vývoj očekávaného Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse. Tentokrát na to ale půjdeme trochu jinak. S lidmi z Warhorse jsme se dohodli na provedení komunitního rozhovoru. Otázky tvůrcům nebudeme pokládat my jako členové redakce, ale vy jako čtenáři. My je jen zašleme zaměstnancům Warhorse, zpracujeme odpovědi a celý rozhovor následně vyjde tradičně ve formě speciálu.

Vaše otázky můžete psát do komentářů pod touto novinkou. Čas máte do čtvrtka, 27. července 18:00. Poté příjem nových otázek skončí a my začneme vybírat ty nejzajímavější a nejpodnětnější otázky, které zašleme do Warhorse.

Nehodláme vám diktovat, na co se můžete ptát, to necháme na vás, i když samozřejmě doporučujeme držet se tématu Kingdom Come: Deliverance. Jen počítejte s tím, že i když nějakou otázku vybereme, nemusí být nutně zodpovězena. Kingdom Come je koneckonců ještě ve vývoji a vývojáři z Warhorse možná ještě o některých věcech nebudou chtít mluvit.

Snad netřeba příliš zdůrazňovat, že čím slušnější a inteligentnější (a kdo ví, možná i vtipnější) bude otázka, tím vyšší je šance, že ji vybereme. Na Kindom Come a práci studia Warhorse může mít samozřejmě každý svůj názor, který nemusí být nutně pozitivní, ale to ještě neznamená, že je třeba pokládat vulgární nebo urážlivé otázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama