Půl minuty gameplay záběrů z PC verze Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Půl minuty gameplay záběrů z PC verze Star Wars: Battlefront

Půl minuty gameplay záběrů z PC verze Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

43

Alespoň na pár okamžiků se můžeme podívat na to, jak vypadá PC verze Battlefrontu od DICE.

Reklama

Nedá se říct, že bychom v tuto chvíli trpěli nedostatkem gameplay záběrů ze Star Wars: Battlefront od DICE. Na E3 se hra koneckonců dost blýskla. Dosud zveřejněné materiály mají ale jeden háček - pokaždé byly pořízené na PS4.

Nyní se ale můžeme podívat na gameplay z PC verze, které ukazují běh hry při 60 snímcích za sekundu. I tyto záběry ale doprovází jedno velké „ale“. Jsou příliš krátké, jedná se o slabých 30 vteřin z jedné z misí na Tatooine, které můžete hrát o samotě nebo v kooperaci s jiným hráčem.

Jedná se tedy jen o nepatrnou jednohubku, ale už jen prostá existence jakýchkoliv záběrů nám dává naději, že je PC verze už nyní v aktivním vývoji a tvůrci si jí nenechávají na poslední chvíli. Takový stav by znamenal velké riziko nekvalitního portu. Alespoň prozatím snad tedy můžeme být v klidu a dál čekat.

Na záběry se můžete podívat buď přes přehrávač sociální sítě Twitter, přes kterou byly záběry vydány, nebo přes YouTube. O nahrání záběrů na YouTube se postaral kolega Jan "Honzas4400" Kalný. Podle slov komunitního manažera EA by také dříve či později mohla být ke stažení nekomprimovaná verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama