Působivý cinematic trailer k Zaklínači 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Působivý cinematic trailer k Zaklínači 3

Působivý cinematic trailer k Zaklínači 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

121

Dlouho se o něm spekulovalo, a konečně je tady. Vynikající CGI trailer ze Zaklínače 3, který ukazuje, že pro Geralta pokročilý věk není stále žádný problém. A navíc je s čekými titulky.

Reklama

Někdo říkal, že má CD Projekt v záloze cinematic trailer Zaklínače 3 s názvem Killing Monsters. Někdo říkal, že ten trailer byl k vidění za zavřenými dveřmi na E3. A obojí očividně byla pravda, protože nyní oblíbení polští vývojáři vydávají trailer Killing Monsters pro veřejnost v plné parádě. Nepatří sice k nejdelším a moc se toho v něm nestane, ale i tak stojí za to.

Je tu však jedna otázka. Jestli je trailer venku už teď, co znamená odpočet na webu Killing Monsters, který se dostane k nule ve 20:00 našeho času? Že by CD Projekt měl v záloze ještě něco? Klidně je ale možné, že to prostě bez důvodu vydali dřív, aby fanouškům zkrátili čekání. A na nějaký odpočet na webu zapomněli.

Aktualizace: S webem Killing Monsters se to má přesně tak, jak jsme tušili. Odpočet, který stále trvá, se skutečně vázal k traileru, který původně měl vyjít v těch 20:00, ale CD Projekt ho nakonec vydal dřív, jak nám sdělil na Twitteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama