Původní autor Warcraftu se vrací do Blizzardu
Warcraft Novinka Původní autor Warcraftu se vrací do Blizzardu

Původní autor Warcraftu se vrací do Blizzardu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Windows PC

Chris Metzen zaujme roli poradce u série Warcraft.

Reklama

Chris Metzen, bývalý viceprezident Blizzardu a člen původního týmu, který stál u zrodu série Warcraft, se vrací do firmy po šesti letech. Na twitteru to oznámil generální manažer značky Warcraft John Hight. Metzen zaujme pozici kreativního poradce série. Zpočátku se zaměří na World of Warcraft, ale časem se jeho záběr rozroste k dalším projektům z univerza.

„Chris byl členem původního týmu, který na Warcraftu pracoval v roce 1994, kdy to všechno začalo. Jsme šťastní, že se znovu shledá se světem, který pomáhal vytvořit,“ napsal Hight.

Chris Metzen pracoval v Blizzardu dlouhých 23 let do roku 2016, kdy společnost opustil. Za tu dobu se stihl vedle Warcraftu podílet taky na sériích Diablo a Starcraft, do řady her také propůjčil svůj hlas.

Na konci listopadu dorazila do World of Warcraft expanze Dragonflight. „Létání po krásných a rozlehlých zónách nebylo nikdy zábavnější. Příběh se zatím pouze rozjíždí. Jako celek působí Dragonflight klidnějším dojmem a vrací kultovní MMORPG směrem ke kořenům,“ napsali jsme v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama