Řada detailů o Xbox i PC verzi Zaklínače 2
Novinka Řada detailů o Xbox i PC verzi Zaklínače 2

Řada detailů o Xbox i PC verzi Zaklínače 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Dnešní konference CD Projektu RED odhalila kopu zajímavých detailů o obou verzích druhého Zaklínače. Nové questy, obsah krabice, update PC verze, datum vydání, vybere si každý <strong>+ CGI intro a galerie</strong>.

Reklama

Jak už bylo řečeno dříve, Zaklínač 2: Rozšířená edice, jak se bude Xbox verze jmenovat, obsahuje kromě původní hry a všech současných updatů i 4 hodiny nových questů, a to v nových lokací a s novými postavami. A k tomu ještě absolutně dechberoucí CGI intro, které je k vidění už nyní, na konci této novinky.

Pokud se řadíte mezi vlastníky původní hry na PC, máme pro vás dobrou zprávu. Všechen nový obsah bude pro všechny vlastníky PC verze úplně zdarma. Pořád se někdo diví, že CD Projekt RED tak zbožňujeme?

Leckoho určitě napadne, jak to vypadá s obsahem samotné krabice s hrou. Počítačová verze koneckonců už v základu předčila kdejaké sběratelky. Tentokrát máme dobrou zprávu pro Xbox tábor, protože konzolová verze nezůstane za svým starším bráchou nijak výrazně pozadu. Kromě dvou disků se samotnou hrou a manuálem tak najdeme v krabičce i mapu (identická s PC verzí), průvodce hrou a soundtrack. I tyto bonusy budou nejspíš totožné s počítačovou verzí.

Xbox hráči však nebudou ochuzeni ani o sběratelskou edici, tentokrát pojmenovanou Dark edition. V ní najdeme kromě výše zmíněných bonusů i bonusové DVD, vlčí medailon, samolepky a artbook, vše ve speciálním boxu. Nejde sice o tak obsáhlé balení, jako v případě PC, hlavně je zarážející absence papírových skládaček, se kterými se od začátku počítalo, ale určitě lepší než nic. Ať už se ale rozhodnete pro klasickou nebo sběratelskou edici, zakroužkujte si v kalendáři datum 17. dubna, kdy se dočkáme i updatu PC verze. A teď už ono CGI intro. My prostě nemáme slov a tleskáme vestoje.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama