Ray Gigant je venku!
Novinka Ray Gigant je venku!

Ray Gigant je venku!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Koukněte se na startovní trailer.

Reklama

Nové PS Vita dungeon RPG Ray Gigant od studia Experience je již možno stáhnout z PlayStation Store za hezkých 819 Kč.

Důvody, proč byste neměli tento titul minout, se najdou hned tři, protože si hlavní příběh hry projdete z pohledu tří osob. Abyste měli zhruba představu, přiblížíme si jednotlivé herní linky trochu podrobněji.

Příběh Ichiyi Amakazeho je zasazen do vnějšího sektoru, akademie Shinjuku Special Administrative Academy. Ocitnete se v troskách Tokia v místech, které Nanashiro vytvořili jako první obrannou linii proti Gigantům. Všichni kandidáti (takto jsou ve hře nazvaní lidé, schopni s Giganty bojovat) používají Yorigami nebo Kurogami a také byli studenty. Tím pádem vznikla akademie pod rouškou "vzdělávacího zařízení". Základna je postavena na vrcholu obchodního domu a je vytvořena z přepravních kontejnerů. Hluboko v podzemí se pak nachází synchronizační místnost, kde si jednotliví "studenti" překalibrovávají své Yorigami a synchronizují je pro lepší použití v boji.

Jen na vysvětlenou. Kurogami byly vyrobeny jako klony z Yorigami. Nemají jejich inteligenci a můžou se používat pouze jako zbraně. Navíc je použití Kurogami omezeno na několik akcí, ale zase jich v porovnání s Yorigami existuje více druhů.

Příběh Kyle Griffina se odehrává v Holy Rock. Jde o vojenskou základnu a výzkumné zařízení postavené jako základna boje proti Gigantům. Provoz základny zajišťuje Annie Third (pokročilá umělá inteligence), díky čemuž se minimalizují pracovní síly, nezbytné pro udržení základny v chodu. S posledním útokem Gigantů se díky svému umístění stala přední evropskou linií obrany.

Příběh Nil Phineus se odehrává v základně Sea King. Po zničení loďstva, střežícího Atlantik, byla základna Sea King vytvořena jako přední linie střežící Spojené státy. Místo jako takové je krásné, plné korálových útesů. Bohužel není znám důvod, proč bylo takto panenské prostředí zvoleno základna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama