Ray Gigant u nás startuje 3. května
Novinka Ray Gigant u nás startuje 3. května

Ray Gigant u nás startuje 3. května

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

K dispozici bude pouze digitálně přes PlayStation Store.

Reklama

Nedávno jsme vám oznámili rozhodnutí společnosti Acttil vydat hru Ray Gigant na západě. Dnes vám můžeme s klidem prozradit, že datum vydání připadalo na 3. května pro PS Vitu, ale pouze prostřednictvím PlayStation Store. Hra bude také kompatibilní s PlayStation TV.

Toto dobrodružství se odehrává v ne příliš vzdálené budoucnosti. Hlavní města Země byla zpustošena obrovskými, děsivými stvořeními z vesmíru, známými jako Gigants. Vojenské síly každého národa se pokusily čelit útokům stvoření, ale k jejich zděšení byl jejich zásah zcela neúspěšný.

Jednoho dne ale chlapec jménem Ichiya Amakaze Giganty porazil. Tento chlapec je porazil pomocí tajemné síly, zvané Yorigami. Toto vítězství ale nemělo dlouhého trvání. Ichiya totiž ztratil nad svou silou kontrolu a prakticky zničil město, které se snažil chránit. Po této osudné "chybě" upadl do bezvědomí. Ichiya je poté zadržen a odeslán na bezpečné místo, kde by se jeho síly mohly dále rozvinout...

Giganti jsou tajemné formy života, které Zemi napadli z vesmíru. Mají různé formy a velikost a každý z nich má podobu tvorů a šelem z různých legend. Jeden rozdíl tady ale najdete. Na rozdíl od jejich předloh, se ze stvoření vytratila jejich nebeská aura a místo toho nesou podobu tvorů z legendy v jejich "zkažené" podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama