Rebellion oznamují Sniper Elite: Zombie Army Trilogy
Novinka Rebellion oznamují Sniper Elite: Zombie Army Trilogy

Rebellion oznamují Sniper Elite: Zombie Army Trilogy

Michal Burian

Michal Burian

16

Pro konzole nové generace a PC. Hráči dostanou kompilace všech třech dílů s nemrtvým Hitlerem.

Reklama

Studio Rebellion oznámilo Sniper Elite: Zombie Army Trilogy pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Kompilace vyjde na začátku letošního roku v digitální podobě a hráčům nabídne první dva díly Nazi Zombie Army společně s připravovaným pokračováním, kde se opět sekáte se zombíky a nemrtvým Hitlerem.

Trilogie bude rovněž vydaná na Steamu, kde majitelé prvního nebo druhého Nazi Zombie Army dostanou 60 procentní slevu na celou kompilaci. Jinak 42 euro.

„Achtung! Berlín je v plamenech, Adolf Hitler vstal z hrobu a shromáždil armádu nemrtvých super vojáků, kteří se chystají prolévat krev v celé Evropě. Jen jedna věc jim stojí v cestě. Jste to vy a vaši tři kamarádi ve zbrani. Vašim úkolem je zlikvidovat Hitlera a jeho služebníky,“ popisují tvůrci Nazi Zombie Army.

Třetí díl Nazi Zombie Army se pochlubí zbrusu novým módem hordy. Pokud se rozhodnete si trilogii koupit, tak dostanete 15 misí ve třech epických kampaních, kde budete hrát za elitního odstřelovače Karla Fairburnea nebo za dalších osm hrdinů, včetně čtyř nových ženských postav, vyzbrojených více než 25 kultovními zbraněmi a výbušnými nástrahami.

Všechny tři verze Nazi Zombie Army poběží v rozlišení 1080p.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama