Recenze Fuse vyzdvihují zábavnou kooperaci
Fuse Novinka Recenze Fuse vyzdvihují zábavnou kooperaci

Recenze Fuse vyzdvihují zábavnou kooperaci

Michal Burian

Michal Burian

16

Oproti tomu si stěžují na špatnou umělou inteligenci a nepochopitelný a nudný příběh. Většinou padají šestky až sedmičky.

Reklama

Střílečka Fuse od studia Insomniac Games, na které si jistě vzpomenete díky sérii Ratchet & Clank nebo Resistance, a vydavatelské společnosti Electronic Arts se na pultech obchodů objeví již tento pátek, a tak je na čase podívat se jak si hra vede v recenzích.

Polygon – 6.5/10 Gamespot – 7/10 Game Informer – 7.75/10 IGN – 6.5CVG - 6/10Destructoid – 4/10EGM – 7.5/10ShogunGamer – 5/10FZ.se – 2/5GamingBolt – 7/10OXM Online - 6/10 PlayStation Lifestyle - 7/10

Pokud se rozhodnete přečíst si výše zmíněné recenze, tak se dozvíte, že zahraniční novináři vyzdvihují zábavnou kooperaci, řadu unikátních zbraní, vizuální zpracování a poutavé zvukové efekty. Na druhou stranu si stěžují na špatnou umělou inteligenci, nepochopitelný a nudný příběh a na Echelon mód, který nelze hrát v singleplayeru.

Fuse je podle mnohých zábavná co-op akce, která se v singleplayeru stává nudnou záležitostí. Pokud si ji hodláte pořídit, připravte se, že se budete hádat s přáteli, kdo se vžijete do jaké postavy.

Na PlayStation Network a Xbox Live naleznete demoverzi. Recenzi Fuse na Zingu očekávejte po vydání plné verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama