Red Dead Online dostává Battle Royale mód
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Online dostává Battle Royale mód

Red Dead Online dostává Battle Royale mód

Jan Tomanek

Jan Tomanek

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Je libo nový herní mód a další novinky?

Reklama

Očekávanou online složku pro Red Dead Redemption 2 můžeme hrát již od listopadu loňského roku. Zpočátku si hráči stěžovali na nevyváženou ekonomiku a nízké odměny za vedlejší aktivity. Tyto neduhy se však podařilo velmi brzy zahladit. Rockstar nám sděluje, že Red Dead Online si status bety udrží ještě několik měsíců, to jim však nebrání, aby nás zásobovali novým obsahem. Jedna taková aktualizace vyšla právě dnes.

Největší novinkou je bezpochyby nový herní režim s názvem Gun Rush. Podle názvu si člověk těžko představí, o čem by v novém herním módu mohlo jít. Vězte však, že se nejedná o nic jiného než o v poslední době boom zažívající battle royale. Podle vývojářů by Gun Rush měl prověřit vaše schopnosti přežití v divočině. Budete využívat své instinkty při hledání zbraní a vybavení, zatímco herní plocha se bude stále smršťovat. Maximální počet hráčů je stanoven na 32 a do boje se budete moci zapojit v týmu, nebo jako vlk samotář. Samozřejmě poslední přeživší vyhrává.

Vývojáři nás lákají na bohatou budoucnost se slovy, že se jedná o pouhý zlomek nového obsahu, který pro nás mají připravený. V nejbližších týdnech a měsících to budou nové závody, nové emoty nebo například oblečení. V budoucnu bychom se měli dočkat denních výzev, nových zbraní a kosmetických doplňků, nebo například náhodných eventů napříč celou mapou.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama