Red Dead Online vyjde jakožto samostatná hra
Novinka Red Dead Online vyjde jakožto samostatná hra

Red Dead Online vyjde jakožto samostatná hra

Martin Pritula

Martin Pritula

26
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

A cena bude z počátku velmi přívětivá.

Reklama

Světoznámé studio Rockstar Games dnes prostřednictvím svých sociálních sítí oznámilo, že již 1. prosince se dočkáme vydání režimu Red Dead Online jakožto samostatné hry. Vůbec poprvé se tak budou moct do online verze tohoto neuvěřitelně propracovaného světa vydat i hráči, kteří si doposud nezakoupili základní hru, protože například nebyli zainteresováni do příběhové části a nechtěli tak za hru dávat stále poměrně vysokou částku.

Počátkem příštího měsíce bude hra dostupná na všech platformách zároveň - zakoupit ji tedy budete moct na digitálních distribučních sítích PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store a Steam.

Nejzajímavější je ovšem cenovka, která bude až do 15. února čítat 4.99 $, tedy necelých 150 Kč. Po tomto datu dojde k jejímu navýšení na 19.99 $.

Na konzolích Xbox Series X/S a PlayStation 5 si budete moci tento režim zahrát za pomocí režimu zpětné kompatibility. Red Dead Online si ukousne z disku 123 GB a nabídne možnost dodatečného odemknutí singleplayeru za příplatek (o jak vysoký příplatek se bude jednat prozatím nemáme žádné informace).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama