Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition vyjde na Switch
Novinka Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition vyjde na Switch

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition vyjde na Switch

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Už letos v létě.

Reklama

V loňském roce společnost THQ Nordic vydala Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition, remasterovanou verzi klasické third-person akce na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V letošním roce bude následovat verze pro Nintendo Switch, konkrétně 2. července.

Red Faction se tímto vydáním poprvé podívá na nějakou platformu od Nintenda. Vývojáři hru pro Switch upravili a nabídnou možnost zvolit si ze dvou režimů. První se zaměří na výkon, tedy hratelnost, zatímco druhý na kvalitu grafiky. Tvůrci podle svých slov přepracovali grafiku, zlepšili vykreslování stínů, vylepšili nasvícení a přidali volitelné ovládací prvky při hraní v handheld módu.

"Další z vlny remasterů, které neurazí, ale původní hru nechávají do značné míry nedotčenou. Vizuální novinky mohou přijít vhod, zvlášť pro majitele konzolí, kteří přišli do styku maximálně s původní konzolovou verzí. Na PC hráče však čeká stále stejná hra, jejíž reálná vylepšení by se dala napočítat na prstech jedné ruky. I díky silnému odkazu původní Guerrilly a výtečné optimalizaci však Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered může stát za vyzkoušení. Kromě toho, jestli klasiku z roku 2009 vlastníte, dost možná na vás remaster čeká ve vaší Steam knihovně," verdikt recenze PC verze - 7/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama