Remake Mafie s exkluzivním dárkem
Novinka Remake Mafie s exkluzivním dárkem

Remake Mafie s exkluzivním dárkem

Xzone

Xzone

24

Je libo zarámovanou litografii s podpisem českého Tommy Angela?

Reklama

Inzertní PR článek

Mafia patří mezi české herní klenoty a tak samozřejmě vydání kompletního remaku nemohlo v Xzone.cz zůstat bez povšimnutí. Jak už jste od Xzone zvyklí, tak jsme si i tentokrát nachystali originální dárek. A to dokonce jeden z těch největších a logisticky nejnáročnějších, který jsme kdy měli.

Exkluzivní dárek v podobě zarámované litografie o velikosti A4 získáte s podpisem Marka Vašuta! Právě díky unikátnímu hlasu pana Vašuta se z Tommyho Angela stala herní legenda.

Litografie je ve dřevěném rámu schovaná za sklem. Tedy žádný obyčejný “euroclipový” rámeček. Podpis pana Vašuta je natištěný, neradi bychom jej připravili při takovém množství o ruce :) Počet vyrobených litografii je však omezený a žádné další už nevzniknou. Pokud tento sběratelský kousek chcete mít doma na zdi, tak dlouho neváhejte. Podle tempa předobjednávek už vydrží jen pár dní.

Dárek získáte k Mafia Definitive Edition i kompletní Mafia Trilogy na PS4 a XONE. Vydavatel hry se rozhodl nedělat PC krabičku a tak dárek bohužel nemůžeme nabídnout i PCčkářům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama