Remasterovaná kolekce Life is Strange odložena
Life is Strange: True Colors Novinka Remasterovaná kolekce Life is Strange odložena

Remasterovaná kolekce Life is Strange odložena

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

True Colors vyjdou podle plánu.

Reklama

Už před několika měsíci jsme se dozvěděli, že americké studio Deck Nine pracuje hned na dvou projektech ze světa Life is Strange. Tím prvním je plnohodnotná hra s podtitulem True Colors, druhým projektem je remasterovaná kolekce prvního dílu a prequelu Before the Storm. Právě jí se týká nová zpráva, která asi fanoušky příliš nepotěší.

Life is Strange: Remastered Collection totiž byla odložena. Původně měla vyjít 30. září, nyní vývojáři míří na začátek příštího roku. Tým se odvolává na problémy spojené s pandemií a potřebuje více času. Nadále platí oznámené platformy, tedy PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, Nintendo Switch a Google Stadia.

True Colors by se ale problémy týkat neměly, neboť vývojáři připomínají stanovené datum vydání – 10. září. Dále pak oznámili, že DLC s názvem Waveleghts, jehož hlavní hrdinkou je Steph Gingrich, dorazí 30. září. Ještě dnes se dočkáme traileru, který nám rozšíření podrobněji představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama