Resident Evil 4 Remake se dočkal české lokalizace
Resident Evil 4 Novinka Resident Evil 4 Remake se dočkal české lokalizace

Resident Evil 4 Remake se dočkal české lokalizace

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy Windows PC

Známý tým komunitních překladatelů vydal svůj další projekt.

Reklama

Známí autoři z překladatelské skupiny Lokalizace.net prostřednictvím své stránky na Facebooku oznámili vydání české lokalizace pro Resident Evil 4 Remake, který je k dostání od března letošního roku. Čeština ve formě titulků je zatím k dispozici ve formě betaverze.

Samotná hra je přeložena ze 100 % a v současnosti probíhá korektura a testování, které vyvrcholí vydáním plné verze. Stejná překladatelská skupina v minulosti přinesla dlouho očekávanou češtinu pro Red Dead Redemption 2 (náš rozhovor s překladateli) a v současnosti se kromě Resident Evilu věnuje rovněž překladu her Dead Space Remake a Hogwarts Legacy.

„Ahoj všem, Před chvilkou jsme vydali náš další počin. Jde o lokalizaci do hry Resident Evil 4 R, zatím v beta verzi. Ke kompletnímu dokončení ještě potřebujeme nějaký ten krátký čas. Proto prosím testery, pokud něco najdete reportujte k nám, na discord do spravné sekce. #cz-beta-reporting/resident evil 4 R. Děkujeme za přízeň. P.S Další snad bude Dead Space 1 Remake,“ uvádí k vydání češtiny autoři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama