Respawn plánují rozšiřovat Titanfall. Některá DLC budou zdarma
Titanfall Novinka Respawn plánují rozšiřovat Titanfall. Některá DLC budou zdarma

Respawn plánují rozšiřovat Titanfall. Některá DLC budou zdarma

Michal Burian

Michal Burian

20

Jedním takovým budou privátní zápasy. Dále se dozvíte co očekávat od DLC a jak je na tom Xbox 360 port <strong>+ plakát k předobjednávkám</strong>.

Reklama

Multiplayerová střílečka Titanfall vyjde příští týden. Tvůrčí celek ze studia Respawn uznal, že nastal čas promluvit o plánovaných dodatečných balíčcích a Season passu. Zakladatel studia Vince Zampella řekl, že plánují vydávat placená DLC a bezplatná rozšíření, stejně tak nabídnout Season pass za zvýhodněnou cenu.

"Máme v plánu podporovat hru dodatečnými balíčky. Budeme vydávat placená DLC a bezplatná rozšíření," prozradil Vince Zampella serveru GameSpot.

"Chceme přidat věci, které jsme nestihli dát do finální verze hry před vydáním. Jde například o privátní zápasy a podobné věci zdarma. Chystáme Season pass, s kterým dostanete spoustu dalšího obsahu. Nechceme mikrotransakce. Season pass vám umožní koupit další obsah za lepší cenu."

Závěr rozhovoru se dotkl také Xbox 360 portu, na kterém pracuje tým z Bluepoint Games. Zampella uvedl, že za vývoj Titanfall pro PC a Xbox One pochopitelně druhý tým zaostává, proto X360 verze vyjde až 25. března. Nicméně jejich hlavním cílem je se kvalitou co nejvíce přiblížit Xbox One verzi.

Zajímavé je, že s EA ještě nemluvili o stejné podpoře pro Xbox One a Xbox 360 verze. Zampella ale předpokládá, že podpora bude na všech platformách stejná.

Co očekávat od DLC? Především nové mapy, zbraně a v neposlední řadě zřejmě i módy a nové Titány. Otázkou je, co obsáhnou rozšíření zdarma. Aby jen nešlo o systémy a funkce, které nestihli vývojáři přidat před vydáním hry.

Když si v našem obchodě Xzone.cz předobjednáte Titanfall na PC za 1078 Kč, Xbox One za 1498 Kč nebo na Xbox 360 za 1348 Kč, tak obdržíte navíc také plakát s motivem hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama