Respawn: Značka zůstane naše
Novinka Respawn: Značka zůstane naše

Respawn: Značka zůstane naše

Michal Burian

Michal Burian

2

Zakladatelé Infinity Ward se poučili. O Call of Duty sérii přišli, vlastnictví nové značky si však již nechají a budou ji dál vyvíjet.

Reklama

"Jde o naši značku, což nám všem umožňuje cítit se lépe. Víme, že pracujeme na vlastní sérii. Máme za ní mnohem větší zodpovědnost," nechal se slyšet Vince Zampella v rozhovoru pro IGN.

Na otázku, co jste se naučili po odchodu z Infinity Ward, Jason West ironicky poznamenal: "Největší změnou je mnohem víc právníků. Bedlivě čteme všechny smlouvy. To je asi největší změna pro nás."

Respawn prozatím svůj nový projekt neodhalili. Jisté je, že půjde o střílečku z pohledu první osoby, kterou vydá společnost Electronic Arts. Studio v současné době zaměstnává 55 pracovníků na plný úvazek.

"Máme úžasné talenty. Všichni jsou úžasní," řekl o zaměstnancích West.

West a Zampella vytvořili jedno z neúspěšnějších studií na světě, Infinity Ward (série Call of Duty). Nepohodli se však s vydavatelstvím Activision a byli nuceni si založit nové studio; Respawn Entertainment. Oba tvrdí, že jim Activision nezaplatil bonusy za vynikající prodeje Modern Warfare 2. Activision se brání a říká, že West i Zampella porušili smlouvu a jednali s konkurencí. Stále probíhají právní bitvy, aby se celá záležitost urovnala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama