Rey na planetě Takodana v traileru bety Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Rey na planetě Takodana v traileru bety Star Wars: Battlefrontu 2

Rey na planetě Takodana v traileru bety Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Trailer shrnuje, co všechno nás čeká v betě, kterou si všichni zájemci budou moci zahrát 6. října.

Reklama

Už 6. října začíná otevřená beta Star Wars: Battlefrontu 2, přičemž ti, kteří si hru předobjednali, se do ní dostanou o dva dříve, tedy ve středu. Společnost EA proto zveřejnila nový, i když dost krátký trailer, který shrnuje, co nás v betě čeká.

Jak už to tak bývá, beta bude s největší pravděpodobností spíše časově omezenou, nehotovou demoverzí, přičemž nabídne zejména bitvu o město Theed na planetě Naboo v období prequelů. Vyzkoušet budete moci i vesmírnou bitvu o loděnice nad planetou Fondor, která se pro změnu odehrává v éře původní filmové trilogie.

Obojí jsme však už mohli do značné míry vidět, protože bitva o Fondor byla k vidění na letošním Gamescomu a bitva o Theed se objevila na E3 a v uzavřené alfaverzi pro PC. Beta však nabídne i obsah, který je stále poměrně nový, a to ochutnávku offline režimu, v němž spolu s Rey a vojáky Odboje navštívíte planetu Takodana v období nové filmové trilogie a zúčastníte se bojů o hrad Maz Kanaty, na nějž útočí síly Prvního řádu.

Na konzolích budete moci tuto část hry hrát i ve split-screenu, přičemž si můžete všimnout, že trailer ukazuje nejen Rey z filmu Síla se probouzí, ale i její podobu z nadcházející osmé epizody s podtitulem Poslední z Jediů. Tento skin je jedním z bonusů, které dostanete za předobjednávku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama