Rift se zítra dočká objemného patche
Novinka Rift se zítra dočká objemného patche

Rift se zítra dočká objemného patche

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

Počínaje středou bude onlinovka Rift: Planes of Telara povýšena na verzi 1.9, což s sebou přinese celou řadu zajímavých změn.

Reklama

Kromě nového obsahu a systému mentorů (hráči na vyšších levelech se budou moci účelněji starat o své na zkušenosti chudé spolubojovníky) se totiž počítá s docela zásadním překopáním PvP systému.

Ten se změní skrze nový mód – Conquest – který stávající hráče rozdělí do tří frakcí. Ti se mezi sebou budou následně prát o jednotlivá teritoria v alternativní zóně Stillmoor, za což na ně čekají dočasné i permanentní odměny.

Mimo to se počítá s novou herní měnou, kterou si budete moci vydělat plněním misí, vyhráváním soubojů ve prospěch vaší frakce, či porážkou colossi PvE bossů, kteří se objeví pouze ve chvíli, kdy některá z frakcí ovládne mapu.

Pokud nicméně patříte mezi MMO fanoušky, kteří navzdory očividnému paradoxu nedají moc na družení s ostatními, Conquest se postará i o vás. Jak potvrdil Scott Hartman, svému týmu budete moci pomoct po svém.

A to buď ničením nepřátel, sbíráním surovin, nebo třeba craftováním předmětů. Kromě všeho již zmíněného se v patchi 1.9 počítá s novými Instant Adventures, jež přenesou akční šarvátky do Freemarche, Silverwoodu, Gloamwoodu a Stonefieldu.

Jejich prostřednictvím by navíc vývojáři rádi vyzkoušeli některé nové herní mechanismy, jako jsou třeba dočasné schopnosti, aniž by to ale nějak narušilo celkový dojem ze hry, nedej bože hratelnost.

Co se systému mentorů týče, ten bude probíhat tak, že vám bude dočasně snížen level na úroveň skupiny, ke které jste se připojili, čímž by se hráči na vyšších levelech mohli zbavit obav, že pomocí „slabším“ jedincům promrhají x hodin, aniž by ale získali pořádné předměty či zkušenosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama