Robbery DLC v Battlefield Hardline už ve středu
Novinka Robbery DLC v Battlefield Hardline už ve středu

Robbery DLC v Battlefield Hardline už ve středu

Michal Burian

Michal Burian

Čtyři nové mapy, nový mód, zbraně nebo vozidla.

Reklama

Tento týden do Battlefield Hardline vyjde druhý přídavek. Po dodatečném balíčku Criminal Activity, který je dostupný od června, přichází na řadu Robbery. DLC obsahuje čtyři nové mapy, nový mód, zbraně, vozidla a mnoho dalšího. Vše si podrobně probereme níže. Teď k tomu novému, Robbery bude pro členy Battlefield Premium programu ke stažení již tuto středu, 16. září. Ostatní hráči se dočkají o něco později.

DLC Robbery do hry přidá

Čtyři nové mapy: The Docks, Break Pointe, Museum a Precinct 7 Nový 5v5 mód: Squad Heist 4 nové zbraně, včetně vrhacího nože Nové vybavení: Granátomet (slzný plyn) a Léčení v dopravních prostředcích Novou techniku: Pick-up pro obě frakce a průzkumný vrtulník Kamufláž pro zbraně: motýlková, včelí pro, pouliční a peněžní Kamufláž pro dopravní prostředky: limitovaná a ledová

Squad Heist (týmová loupež) režim je kombinací battlefieldovské bojové akce a klukovského snu o velkolepé loupeži. Jde o víceúrovňový režim, kde se zločinci pokoušejí sbíječkou dostat do dvou trezorů, popadnout kořist a uniknout, zatímco poldové jim přitom dýchají na krk.

Precinct 7 (Sedmý okrsek) je první zimní mapou pro Battlefield Hardline a také první sadou zimních map v nočním prostředí v historii série Battlefield. Má v sobě trochu od každého – například skladiště jako ideální úkryt pro odstřelovače nebo ulice pro honičky v režimu Krádež vozidel.

The Docks (Loděnice) je noční mapa, která nabízí bohatý mix otevřených venkovních prostor a klaustrofobních interiérů. Zaútočte na nepřátele z vysokého jeřábu nebo z ukradeného průzkumného vrtulníku. Provizorní nákladní věže poskytují pěchotě spoustu místa k úkrytu, ale dejte si pozor, protože jednou dobře mířenou střelou se z nich může rychle stát hromada kovu a sutin.

Museum (Muzeum) je první čistokrevnou interiérovou mapou v Battlefieldu Hardline. Rozličná křídla a podlaží Turingova přírodovědného muzea jsou jako stvořená pro pěchotní boje. Mezi exponáty je také kolekce egyptských památek a soubor koster tyranosaura, brontosaura a utahraptora.

Break Pointe (Bod zlomu) je řidičův ráj. Tato obrovská denní mapa, která je zasazena na dálniční úsek podél malebného kalifornského pobřeží, nabízí spoustu terénních prvků, které lze překonat všemožnými způsoby. Kromě nedotčených silnic se připravte i na řeky, strže a kaňony, kde se můžete vydat tak trochu i do terénu.

EA plánuje ještě další dva balíčky: Getaway (podzim 2015) a Betrayal (začátek roku 2016).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama