Rocket League bude v obchodech ve sběratelské edici
Rocket League Novinka Rocket League bude v obchodech ve sběratelské edici

Rocket League bude v obchodech ve sběratelské edici

Michal Burian

Michal Burian

2

Ale jen pro PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Povedená hra Rocket League vyjde v maloobchodním vydání ve třetím čtvrtletí 2016 ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Pokud jste přemýšleli, co bude tím speciálním bonusem, tak půjde o sběratelskou edici, která zahrne všechny tři hlavní stahovatelné balíčky a všechny další přídavky k dnešnímu dni.

V balení tak bude “Supersonic Fury,” “Revenge of the Battle-Cars,” a “Chaos Run”, stejně tak několik exkluzivním bonusů pro maloobchodní verzi. Ty ale zatím nebyly odhaleny.

Cenu Rocket League: Collector’s Edition zatím neznáme. O distribuci se postará společnost 505 Games, stejně tak nepadlo slovo o PC verzi, vypadá to, že s tou se v krabičce nepočítá. Dále jsme z tiskové zprávy dostali pocit, že Rocket League bude v obchodech pouze ve sběratelské edici, nikoliv v normální.

Připomeňme, že Rocket League vyšlo v červenci 2015 pro PC a PlayStation 4, Xbox One verze následovala v tomto měsíci. Dohromady se prodalo přes čtyři miliony kusů a hra se může pochlubit aktivní komunitou s více než 12 miliony hráčů po celém světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama