Rockstar Games je 100% zaměřen na multiplayer RDR2
Red Dead Redemption 2 Novinka Rockstar Games je 100% zaměřen na multiplayer RDR2

Rockstar Games je 100% zaměřen na multiplayer RDR2

Johny

Johny

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vývojáři se vyjádřil k aktuálnímu dění okolo Red Dead Redemption 2.

Reklama

V rozhovoru s herním webem VG247, několik vývojářů Rockstar Games, sdílelo plány pro Red Dead Online. Tím nejzajímavějším bylo, že Rockstar teď vůbec nepracuje na DLC pro hru jednoho hráče. A možná ani nebude pracovat. Plně jsou zaměření na RDO.

"Jsme teď 100% zaměřeni na online, protože jak jsem již řekla, čeká nás ještě spousta práce a doufáme, že přineseme všechno co se hráči líbilo na single-playeru hry do online světa a ještě více to rozvedeme, prohloubíme." řekla Katie Pica, vedoucí výroby online obsahu. (lead online production associate)

Online producent Tarek Hamad dodal: "Jak jsme již řekli dříve, všichni máme rádi hry pro jednoho hráče, a obří příběh a epilog Red Dead Redemption 2 jsou toho doufáme důkazem."

"Ambice týmu pro Red Dead Redemption 2 byly velmi vysoké na všech frontách, a když vytváříte otevřený svět o takové velikosti, zážitek ze single-playeru je skoro vždycky na prvním místě. Naše ambice pro naše online hry jsou tak samo vysoké, a v Red Dead Online pokračujeme v tvorbě a rozšiřování světa, který se bude moct rovnat tomu v Red Dead Redemption 2, a ne jenom přidáním nových rolí, ale také novými aktivitami, náhodnými událostmi, postavami které můžete potkat, novými způsoby jak interagovat se světem a více se vžít do své postavy a tím tak zlepšit celkový požitek ze hry."

Do hry plánují později vytvořit i mechaniku vlastnění pozemků, zároveň ale nechtějí rychle opustit funkci kempu, který plánují prozatím stále rozšiřovat.

"Chceme, aby hráč žil jako psanec na divokém západě. Proto nechceme kemp opustit. Chceme, aby byl něčím o co se hráč stará, a novými expanzemi jej budeme vylepšovat, abychom hráčům nabídli více možností si jej podle sebe přizpůsobit."

Dále se v rozhovoru vyjadřují i k aktualizaci Frontier a nově přidaných rolí pro hráče, které tak umožňují hráčům se lépe vžít do role. Roleplaying.

"Roleplay komunita GTA Online je úžasná. Je vzrušující tyto hráče sledovat jak interagují se světem a jaké zážitky si zde vytvářejí. Vždy se snažíme sledovat to, co tato celá komunita dělá, ale představením těchto rolí to děláme trochu jinak a možná i tím napomáháme."

Ještě zmíním, že se v rozhovoru, VGC247, zeptalo i na rozdělanou mapu Mexika. Odpověď ale byla taková, že vůbec se s ním teď nepracuje a vývojáři jsou zaměřeni na svět jaký je právě teď.

Celý rozhovor můžete najít zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama