Rockstar hodlá vybalancovat ekonomiku v Red Dead Online
Red Dead Redemption 2 Novinka Rockstar hodlá vybalancovat ekonomiku v Red Dead Online

Rockstar hodlá vybalancovat ekonomiku v Red Dead Online

Denis Růžička

Denis Růžička

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Všechny aktivity musí být náležitě odměněny.

Reklama

Hlavní problém, který chce Rockstar řešit mimo otravné chyby, je zajistit, aby veškeré aktivity byly náležitě odměněny. Jelikož hráči zjistili, že pečené fazole jsou cennější než zlaté prsteny.

„Současné oblasti našeho zaměření zahrnují ekonomiku ve hře, která bude vyžadovat nějaké dodatečné vyvážení, aby se zajistilo to, že všechny aktivity budou náležitě odměňující a zábavné, stejně jako některé přetrvávající chyby, které způsobují, že hráči budou vyhozeni ze hry,“ poodhalil Rockstar své plány na vylepšování/upravování Red Dead Online.

Jeden z dalších hlavních problémů, na který hráči upozornili, je skutečnost, že trvalo osm hodin k dosažení jedné zlaté cihličky. Zlaté cihličky jsou totiž významnější a slouží k získávání kosmetických předmětů, což hráče rozděluje na dvě strany. Někdo řekne, že je to příliš mnoho času k získání jedné zlaté cihly, pak tu je ten, kdo říká, že to mohlo být původně padesát hodin. Později budou ve hře k dispozici mikrotransakce pro nákup kosmetických předmětů.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama