Romance of the Three Kingdoms XIV se připomíná novým trailerem
Novinka Romance of the Three Kingdoms XIV se připomíná novým trailerem

Romance of the Three Kingdoms XIV se připomíná novým trailerem

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Podívejte se na některé z více než 1 000 důstojníků a taktický gameplay.

Reklama

Koei Tecmo vydalo nový trailer k jejich připravované strategii Romance of the Three Kingdoms XIV, ve kterém se kde se podíváme na několik z více než 1 000 různých důstojníků a na taktické možnosti při hraní.

Podrobení země může v Romance of the Three Kingdoms XIV dojít hned několika způsoby, protože válečná mašinerie není jediným řešením. K tomu, abyste se lépe orientovali ve svém snažení, slouží přehledná mapa. Na ní uvidíte dotyčná území a začínající expanzi pomocí zjednodušeného systému barev. Všechno od válečných konfliktů, až po diplomatické záležitosti, bude zaměřeno na správu a shromažďování půdy v rozlehlé oblasti Číny.

Mapa Číny se skládá ze 46 měst a 340 regionů, přičemž každý region představuje hlavně zdroj příjmů. Čím více půdy budete vlastnit, tím větší bude logicky výnos ze zdrojů a to včetně lidské síly až po peníze. Hráči, kteří získají kontrolu nad okolními oblastmi, zase budou zase moci odříznout nepřátelské armády a odříznout je od přísunu zdrojů a jídla.

Romance of the Three Kingdoms XIV také sází na jedinečně ztvárněné důstojníky, které vám dopomohou k opětovnému sloučení říše. Jejich individuální vzhled nebude jen otázkou rozlišení, ale tito důstojníci ze tří království, se dokážou jinak prosadit v různých situacích. Zároveň půjde o skutečné historické postavy, jako jsou třeba Liu Bei a Guan Yu.

Kromě toho Romance of the Three Kingdoms XIV zavádí pro každou zúčastněnou frakci novou vládní strukturu, čímž ještě rozšiřuje škálu možných strategií. Přidělením důstojníků na odpovídající pozice v organizační struktuře dané frakce, docílíte různých efektů a možných příkazů.

Vláda samotná se pak dělí do pěti divizí: válčení, logistika, strategie, správa a personalistika. A organizační schéma divizí se dále může lišit v závislosti na zvoleném vůdci frakce. Mezi základními šesti typy vůdců najdeme například laskavého Liu Beiho nebo silně nadřazeného Cao Cao, věčně vyvolávajícího válečné konflikty.

Vydání strategie Romance of the Three Kingdoms XIV je v Japonsku naplánováno pro PlayStation 4 a pro PC na 16. ledna 2020 a někdy na začátku roku 2020 jej bude následovat také uvolnění v Severní Americe a v Evropě.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama