Romance of the Three Kingdoms XIV u nás vychází v únoru
Novinka Romance of the Three Kingdoms XIV u nás vychází v únoru

Romance of the Three Kingdoms XIV u nás vychází v únoru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Podívejte se také na 10 minut z hraní.

Reklama

Asi před měsícem oznámilo Koei Tecmo vydání historické strategie Romance of the Three Kingdoms XIV v Japonsku. Dnes vám již můžeme s klidem prozradit, že v Severní Americe a v Evropě tento titul vyjde pro PlayStation 4 a pro PC (pouze přes Steam) 28. února 2020.

Pokud se rozhodnete koupit Romance of the Three Kingdoms XIV v předprodeji, získáte navíc další scénář Battle of Yiling. Ten se automaticky stáhne zdarma prostřednictvím PlayStation Store anebo Steamu dva týdny po vydání hry.

Dnes se ale ještě podíváme na pár drobností, které vám mohou pomoci k výhře.

Jednou z herních možností je obsazování dozorců (Area Overseers). Do každého z center vámi ovládaných oblastí, můžete jako dozor určit povolanou osobu a podpořit její rozvoj a zvýšit i příjem zlata.

Dozorce oblasti také automaticky potlačí v okolí nepokoje a v každém kole rozšíří vliv na okolí. Rozšiřováním kontrolovaných lokalit se nejen zvětší vaše území, ale může sekundárně sloužit k přerušení zásobovacích tras nepřátelských jednotek. Takže i když je správce vyloženě typem ofenzivní správy území, může mít vliv i na vaše vojenské akce.

Další jsou na řadě města, která půjdou po splnění několika podmínek rozšířit. Nejen že tím dostane celou řadu výhod, jako je třeba vyšší odolnost, nárůst množství zlata a také zásob, ale některá města dokážou vyvinout novou taktiku, kterou lze aktivovat během boje.

Níže se ještě podívejte na více než 10 minut z hraní Romance of the Three Kingdoms XIV na letošním TGS.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama