Rozšíření Wastelanders pro Fallout 76 zahrne nové zbraně i nepřátele
Fallout 76 Novinka Rozšíření Wastelanders pro Fallout 76 zahrne nové zbraně i nepřátele

Rozšíření Wastelanders pro Fallout 76 zahrne nové zbraně i nepřátele

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Systém dialogů s NPC se má podobat Falloutu 3 a New Vegas.

Reklama

V souvislosti s Falloutem 76 jsme vás již informovali o plánech na podporu hry v následujících měsících, nicméně vývojáři z Bethesdy Studios během prezentace na QuakeConu odhalili i něco navíc. Kupříkladu naznačili, že dlouho vyhlížená možnost zakládání soukromých serverů bude k dispozici dříve, než hráči čekají, i když bližší časový odhad neprozradili. Dosud se předpokládalo, že soukromé servery dorazí nejdříve ke konci letošního roku. Také se uvažuje nad možností zavedení testovacího serveru (PTS).

Koho nezajímá režim Nuclear Winter alias battle royale v kulisách Falloutu, ale stále se chce Falloutu 76 věnovat, pravděpodobně vyhlíží listopadové vydání rozšíření Wastelanders, které s sebou přinese zejména uvedení NPC a dvě soupeřící frakce. O Wastelanders jsme se toho bohužel na QuakeConu příliš nedozvěděli, za zmínku však stojí alespoň skutečnost, že systém dialogů bude mnohem více podobný Falloutu 3 (potažmo New Vegas) než Falloutu 4. Čekejte tedy klasický seznam vět, které vaše postava jakoby pronese, než čtyři možnosti ve stylu „ano, možná (tedy ano), sarkastické ano a ne“. Je také třeba počítat s tím, že výběr odpovědí mohou ovlivnit S.P.E.C.I.A.L. atributy vaší postavy (nejen charisma) či vztahy s danou frakcí založené na novém systému reputace.

Počítat můžeme také s uvedením menších frakcí, třeba kultu uctívačů Mothmana, či s přidáním nových zbraní. Jedná se třeba o sadu Gaussových pušek, luky a šípy či větší množství plasmových zbraní. Obzvlášť luky a šípy stojí za pozornost, jelikož se k nim budou vázat nové perky a tvůrci připravují i takové speciality, jako jsou šípy, k nimž je připevněn dynamit. A abyste měli co likvidovat, počítá se také s dalšími nepřáteli, včetně levitujících Floaterů. S nimi jsme se setkali pouze v prvním a druhém díle Falloutu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama