Rozšiřte si herní obzory s konzolí Nintendo Switch
Novinka Rozšiřte si herní obzory s konzolí Nintendo Switch

Rozšiřte si herní obzory s konzolí Nintendo Switch

Redakce

Redakce

Od dnešního dne v prodeji. Jaké hry si můžete zahrát?

Reklama

Nadešel den, na který čekal velký zástup fanoušků Nintenda. Japonská společnost uvedla na trh svou novou konzoli. Nintendo Switch je od dnešního dne v prodeji a každý si může rozšířit herní obzory s tímto novým přístrojem, který je zároveň konzolí i přenosným handheldem.

Nintendo Switch stojí 8888 Kč/319,99€ a je nabízeno ve dvou barevných variantách. Klasické šedé a lákavém provedení Neo Red/Neon Blue.

Switch disponuje pamětí 32 GB. Dále získáte levý a pravý Joy-Con ovladač, Joy-Con grip (umožní spojit oba Joy-Cony do podoby jednoho ovladače), dvojici Joy-Con poutek na ruku, Nintendo Switch dok (dokovací stanice sloužící k propojení konzole a televize), HDMI kabel a AC adaptér.

Společně s konzolí si můžete koupit dobrodružnou hru The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve standardní nebo limitované edici se soškou legendárního Master Swordu a výběrem písní na CD. Dále společenskou hru 1-2 Switch, která nechá hráče soupeřit v zábavných aktivitách a přitom se koukat jeden druhému do očí namísto na televizní obrazovku. Od přestřelek ve stylu divokého západu až po kopírování tanečních pohybů toho druhého, 1-2-Switch umožní kreativní využití širokých možností konzole Nintendo Switch pro rozjetí pořádné herní párty kdekoliv, kdykoliv a s kýmkoliv.

Sáhnout můžete také po taneční hře Just Dance 2017, do které můžete zapojit celou rodinu a kamarády. Ve hře na vás čeká více než 40 nových skladeb, šest herních módů, celoroční pravidelné updaty a přístup k 200+ písním přes Just Dance Unlimited!

Aby se vám dobře hrálo, doporučujeme zakoupit Pro Controller, speciální ovladač pro Nintendo Switch, která je ideální pro hraní tradičních her. Ovladač má integrovanou čtečku Amiibo postaviček, podporuje HD vibrace a samozřejmě také pohybové ovládání.

Podívejte se na Xzone.cz nebo GameExpres.sk a vyberte si svůj Nintendo Switch a hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama