Ruská střílečka Escape from Tarkov si zakládá na realističnosti
Escape from Tarkov Novinka Ruská střílečka Escape from Tarkov si zakládá na realističnosti

Ruská střílečka Escape from Tarkov si zakládá na realističnosti

Michal Burian

Michal Burian

50

Ukázka z pre-alfa verze skutečně zaujme.

Reklama

Pokud už máte dost arkádově pojatých stříleček a hledáte hru, která si zakládá na realističnosti, tak byste měli svou pozornost směřovat k ruskému projektu Escape from Tarkov. Studio Battlestate Games tvrdí, že půjde o on-line střílečku, kde se střetnou dvě soukromé vojenské společnosti, USEC a BEAR. Jde o Spojené národy a ruskou armádou. Boje budou probíhat v ulicích smyšleného ruského města Tarkov, což nutí civilisty k útěku. Někteří ale nechtějí opustit své domovy a vezmou vše do vlastních rukou. Jak tohle může dopadnout?

To zjistíme, až hra vyjde. Zatím se nachází ve fázi pre-alfa a na oficiálních stránkách se můžete přihlásit do plánované bety (proběhne na začátku roku 2016). Z nedávného videa zaujmou zvuky, nejen střelby a vybuchujících granátů, ale také různé maličkosti. Vypadá to, že ruští vývojáři myslí na všechno a se svým projektem to myslí vážně. Samozřejmě nebude chybět arzenál různých zbraní a vybavení, včetně útočných pušek, karabin, samopalů a odstřelovacích pušek.

Další zajímavostí je samotná atmosféra. Ta vypadá opravdu dobře a potěší také informace, že vaše postava může být nejen zraněna, ale rovněž může onemocnět, umřít na vyčerpání a pozor si musíte dávat také na ozáření.

Escape from Tarkov je ve vývoji pro PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama