Rybičky 48 vzdávají v novém klipu hold počítačovým hrám
Novinka Rybičky 48 vzdávají v novém klipu hold počítačovým hrám

Rybičky 48 vzdávají v novém klipu hold počítačovým hrám

Redakce

Redakce

28

Uvnitř článku samotný videoklip, v němž je zpěvák kapely hlavní postavou ve 1st person videohře.

Reklama

Tisková zpráva: Pití panáků, balení holek v baru anebo hledání kokainu. Splněním těchto a řady dalších úkolů se zabývá zpěvák kutnohorské kapely Rybičky 48 v novém videoklipu k singlu Bohém zapomenutý dítě coby hlavní postava 1st person videohry.

Originální klip zobrazuje průchod frontmana Rybiček napříč třemi levely, v nichž sbírá body za doplňování životů prostřednictvím alkoholu anebo svádění slečen. „Nekradete auta a nestřílíte po fízlech, ale dostáváte úkoly barového šviháka,“ říká s úsměvem zpěvák a zároveň milovník her jako Commandos anebo Age of Empires Kuba Ryba.

Nejen on přitom patří k herním labužníkům – i ostatní členové kapely v minulosti buďto hráli, anebo se dodnes některé z her věnují.

„Nikdy jsem doma neměl počítač, takže pokaždé, když do Kutné Hory přijela pouť, utrácel jsem všechny peníze, abych si mohl zahrát Mortal Kombat,“ vzpomíná se smíchem bubeník Ondra Štorek. „Byl jsem schopný ji dohrát až dokonce a utratit tak všechny peníze, jiná atrakce mě nezajímala.“

Kytarista Petr Lebeda pro změnu holduje o poznání novějším titulům – mezi jeho nejoblíbenější patří Need for Speed: Most Wanted a především GTA San Andreas. „Tuhle hru zbožňuju, protože má skvělý příběh a navíc kombinuje vše od závodění, přes létání, projíždění se po městě až po chození a střílení. Nostalgická záležitost je pro mě pak Quake II. Dodnes se k ní rád někdy vracím. Bohužel už ji nerozběhnu na nových strojích, takže si pro tyto případy udržuju jeden starý comp,“ líčí Lebeda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama