S Battlefieldem 4 jsme ztratili důvěru hráčů, přiznává DICE
Battlefield 4 Novinka S Battlefieldem 4 jsme ztratili důvěru hráčů, přiznává DICE

S Battlefieldem 4 jsme ztratili důvěru hráčů, přiznává DICE

Michal Burian

Michal Burian

59

,,Jsem si jist, že se problémy s Battlefieldem 4 nebudou opakovat. Změnili jsme způsob, jakým pracujeme."

Reklama

Battlefield 4 měl při svém vydání v říjnu loňského roku velké problémy související s připojením na servery a také samotnou hratelností. Studio DICE z Los Angeles, které pomáhalo s vývojem, chyby uznalo a tvrdí, že v budoucnu bude vše jinak, i když bude těžké získat si důvěru hráčů nazpět.

,,Po vydání hry jsme ztratili důvěru," řekl producent David Sirland z DICE LA pro Gamespot. ,,Pravděpodobně nám stále nedůvěřuje spousta hráčů, nevěří nám, že hra bude hned po vydání stabilní."

,,Nemá cenu přesvědčovat hráče pouhými slovy. Musíme změnit jejich názor naší prací."

,,Jsem si jist, že se problémy s Battlefieldem 4 nebudou opakovat. Změnili jsme způsob, jakým pracujeme. Našim cílem je dát hráčům hru dříve a společně s komunitou pracovat na dokončení a diskutovat o změnách."

,,Je to gigantický projekt, každý Battlefield je obrovskou hrou. Čím dřív umožníme hráčům vyzkoušet hru, tím dříve se můžeme bavit o změnách a nápadech. Naše komunita je chytřejší než si myslíme," dodal Sirland.

Svým otevřeným vyjádřením překvapil Sirland mnoho hráčů i novinářů. Nestává se často, aby někdo přiznal svou chybu. Doufejme, že v budoucnu to bude se sérií Battlefield lepší.

Na začátek nadcházejícího roku připravuje Visceral Games (Dead Space) ve spolupráci s DICE nový Battlefield s podtitulem Hardline. Ten se zaměří na boj policistů proti zločincům. Singleplayerová část má být hodně inovativní, zatímco v multiplayeru budeme i jezdit v automobilech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama