S Criminal Girls 2 zpátky do pekla!
Novinka S Criminal Girls 2 zpátky do pekla!

S Criminal Girls 2 zpátky do pekla!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9

V září se můžete vydat zase do školy nebo si s partou holek projít peklem.

Reklama

Pojďme se po letošních prázdninách vrátit do Pekla a zkusit napravit zcela novou skupinu ženských delikventů v Criminal Girls 2: Party Favors, která v Evropě vyjde pro PS Vitu 23. září. Tentokrát se ale hra dočkala několika změn, několika zajímavých, ale několika i velmi nepříjemných, spojených s vydáním hry na západě.

Jedna z těch příjemných změn, spojených přímo s herními principy, se týká vašich svěřenkyň. Celkem budete dohlížet na sedm dívek, ale jedna z nich není tím, za co se vydává. Postupně se tak budete muset na své cestě vypořádat se vzrůstající nedůvěrou a budete muset sjednotit svůj tým, překonat jejich hříchy z minulosti a zbavit se pout zatracení. Opět ale budete odhalovat jedinečný příběh každé dívky a formovat ji do role cílevědomé ženy, která se sama chce vykoupit.

Prostřednictví blogu společnosti NIS America se ale dovídáme, že před západním vydáním musela hra projít několika změnami. Tvůrci nechtěli přímo zasáhnout do principů hry tak, aby u hráčů vyvolali pocit, že o něco přišli, dali si na čas a spolupracovali s původním autorem kreseb na vytvoření nových motivačních scén, které by na západním trhu jinak mohly způsobit problémy.

Další změnou prošla terminologie. Stejně jako v prvním díle Criminal Girls: Invite Only se režim Punishment musel přejmenovat na Motivation (a z trestu máme najednou motivaci), ale překlad si tím pádem vyžádal několik dalších změn. Díky tomu teď při hraní dochází k pozitivní motivaci a sblížení dívek nejen mezi sebou, ale i s vámi jako tím, kdo na ně dohlíží.

Poslední úpravy se týkají dabingu. Stejně jako u prvních Criminal Girls nebude hra předabována. Bude tedy obsahovat pouze původní japonštinu, doplněnou o anglické titulky. S tím se taky pojí další problém. Jde o dialogy, při kterých se sbližujete s dívkami. Tyto dialogy představovaly při lokalizaci technický problém, protože neobsahují žádné titulky. Bohužel tak došlo k odstranění těchto scén, protože by hráči museli několik minut sledovat scény v japonštině bez titulků a vlastně by nevěděli, o co se jedná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama