S patchem 2.0 se v SimCity objevily nové problémy
SimCity Novinka S patchem 2.0 se v SimCity objevily nové problémy

S patchem 2.0 se v SimCity objevily nové problémy

Michal Burian

Michal Burian

20

Patch má opravovat. Do budovatelské strategie SimCity ale přinesl nové problémy a chyby.

Reklama

Hráči budovatelské strategie SimCity se těšili, že po nainstalování nejnovější patche (verze 2.0) budou moci v klidu hrát a nebudou muset řešit otravné problémy a chyby. Vše je ale jinak. Na Redditu i oficiálním fóru se objevují stížnosti a hráči postupně hlásí nové a nové chyby, které před nainstalováním patche 2.0 v SimCity nebyly.

Jde o problémy s kanalizací, která se ucpává, i když má městečko pouze 4000 obyvatel. To má za následek, že Simíci ve městě jsou nemocní. Jako další zaznamenali hráči problémy při načítání regionu, který byl vytvořen ještě před vydáním patche 2.0. Z nepochopitelných důvodů hra při načítání zamrzne nebo se sice město načte, ale z postavených budov je jen věčné staveniště.

Oproti tomu se konečně na silnicích netvoří takové zácpy a hasiči, sanitky a policejní vozy mají na křižovatkách přednost. Možná kvůli tomu se ve hře z nepochopitelných důvodů objevují stovky žlutých taxiků.

Jiní hráči zase hlásí, že jejich ovzduší ve městě bylo znečištěno z druhého regionu, jenž je ovšem prázdný a nikdo na něm nic nestaví. A co víc, někteří se potýkají také s chybami zvuku. Ten je částečně ztlumen a rovněž někdo zaznamenal, že stromy vydávají zvuky jako auta nebo tramvaje.

Těch chyb hlásí hráči mnohem víc. Stalo se vám něco podobného? Dejte nám vědět v komentářích.

Níže důkazy:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama