S.T.A.L.K.E.R. 2 Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se připomíná krátkou ukázkou

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se připomíná krátkou ukázkou

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Vývojáři oznámili zajímavou spolupráci.

Reklama

Vývojáři z ukrajinského studia GSC Game World po delší přestávce zveřejnili novou ukázku z připravované postapokalyptické akce S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Pokud očekáváte plnohodnotný trailer, tak vás bohužel musím zklamat. Jedná se „pouze“ o 12 vteřin dlouhé video, které však odhaluje minimálně dvě zajímavé novinky.

První se týká energetického nápoje Non Stop, kterým si hlavní hrdina bude moci doplnit energii. Stejný systém nabízel už předchozí díl STALKER: Call of Pripyat. Samotná značka Non Stop na Ukrajině a dalších vybraných trzích ve skutečnosti opravdu vyrábí a distribuuje tento energetický nápoj, takže jde o zajímavou spolupráci se skutečným výrobcem.

Druhou zajímavostí je budova, kterou můžete ve výše přiložené ukázce vidět. Jedná se o nádraží Janov, které se rovněž objevilo ve starších dílech a nachází se poblíž města Pripjať. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl by měl vyjít v průběhu letošního roku na PC (Steam) a Xbox Series X/S. Nové informace v čele s plnohodnotnou ukázkou a datem můžeme očekávat na červnové akci Xbox Games Showcase.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se připomíná krátkou ukázkou
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama