Saints Row: The Third odhaluje Platinovou edici
Saints Row Novinka Saints Row: The Third odhaluje Platinovou edici

Saints Row: The Third odhaluje Platinovou edici

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Šílená pakárna od Volition chystá úder na chuťové pohárky hráčů s ohlášenou Platinovou edicí hry <strong>+ trailer</strong>

Reklama

Hra k nám nedorazí dříve, než v listopadu, THQ už však vnadí speciální edicí a předobjednávkovým bonusovým obsahem. Ale popořadě.

The Saints Row: The Third Platinum Edition hráčům nabídne originální kopii hry, herní soundtrack, profesionální sluchátka s logem hry a všechny bonusy z balíčku Professor Genki Hyper-Ordinary pack. THQ neoznámilo oficiální cenu, ale obchod GameStop již bere předobjednávky za cenu cca 1800 Kč (100 dolarů).

Ptáte se, co že je to ten balíček? Inu, pro ty z vás, kdo si titul předobjednají nabízí Professor Genki několik chuťovek do hry. Mezi ty patří např. vůz Professor Genki’s Super Ballistic Man-a-pult, zbraň Professor Genki’s Octopuss Cannon a obleček Professor Genki’s Leisure Stunt Suit. Abyste lépe pochopily výše vyjmenované, pokochejte se také nejnovějším trailerem. Je to správně ujeté.

A aby toho nebylo málo, pokud si pořídíte hru skrze její online obchod a budete mezi prvními třemi tisíci, dostanete exkluzivní přístup ke stažitelným misím. A to se vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama