Sakura Wars v combat traileru nebo betatest Blue Protocolu
Novinka Sakura Wars v combat traileru nebo betatest Blue Protocolu

Sakura Wars v combat traileru nebo betatest Blue Protocolu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále info o Mary Skelter Finale, Friends of Mineral Town, Our Two Bedroom Story a hře Ninjala.

Reklama

Sakura Wars

Sega vydala nový trailer k chystané hře Sakura Wars, zaměřující se hlavně na boj.

Když se totiž ve hře ujmete role Seijura Kamiyamy, budete čelit několika výzvám. Ty se ale nebudou týkat pouze vaší Imperial Combat Revue, ale budou zahrnovat i další Combat Revue na celém světě. Což znamená pouze to, že se blíží opravdu velká bitva.

Téměř okamžitě poté, co budete jmenováni kapitánem Flower Division, dostane zprávu od svého velitele Sumire Kanzakiho ohledně hrozby rozpuštění této ochrany Tokia. Se svým týmem tedy budete mít pouze jednu šanci, abyste zachránili odkaz Flower Division vítězstvím ve hrách Combat Revue World Games.

Tyto hry jsou velmi intenzivním, dynamickým turnajem, ve kterém Combat Revues z celého světa soutěží v komplikovaných scénografických představeních a bojují spolu prostřednictvím obrovských mechů. Flower Division bude čelit Combat revue ze Šanghaje, Londýna a Berlína. Pravidla jsou jednoduchá:

  • každý zápas je týmová bitva tři na tři na tři kola
  • vyberete si dva členy skupiny, kteří budou bojovat po vašem boku
  • každý tým získává body tím, že zlikviduje cíle, umístěné kolem arény
  • tyto body se přičítají k posuvnému měřáku
  • výhra se počítá buď vítězstvím na posuvném měřidle nebo získáním většího množství bodů na konci zápasu

Sakura Wars vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 v prosinci loňského roku a má 28. dubna vyjít i v Severní Americe a v Evropě. Hru můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Blue Protocol

Uzavřené betatestování Blue Protocolu nakonec bude probíhat v období od 23. dubna od 19:00 JST (tedy ve 12:00 našeho času) do 26. dubna do 23:59 JST (tedy do 16:59 našeho času)

Bandai Namco plánovalo spustit beta test původně na konec března, ale z důvodu vypuknutí pandemie způsobené koronavidrem COVIS-19 jej odložili až na polovinu dubna.

Od 30. března do 6. dubna mohou vybraní uživatelé pozvat dalšího přítele, aby se testování také zúčastnil. Od 20. dubna si pak mohou tito vybraní zájemci stáhnout klienta do uzavřeného beta testu. Ve stejný den se také bude konat čtvrtý live stream Blue Pro Report.

Blue Protocol je ve vývoji pro PC.

Sakura Wars v combat traileru nebo betatest Blue Protocolu

Mary Skelter Finale

Společnost Compile Heart spustila oficiální internetové stránky k nově ohlášenému konci série Mary Skelter. Díky tomu se dovídáme několik dlších podrobností a můžeme se podívat na teaser trailer.

Mary Skelter Finale bude obsahovat režim Adventure Mode, který nás seznámí s příběhy obou předchozích dílů - Mary Skelter: Nightmares a Mary Skelter 2. I když jste tedy nehráli předchozí tituly, budete si moci tuto sérii užít naplno. Zároveň si můžete projít přídavek v podobě Love Prison Tower Mary Skelter, který byl jako bonus k předobjednávce Mary Skelter 2. Celkově si tedy kromě hlavní hry můžete projít tři různé příběhy.

Kulisy příběhu poskytuje živé vězení Jail, které se živí lidi uvězněné v jeho celách. Vězení se objevilo před několika lety a rozšířilo se na podzemní jeskynní komplex, na jehož chodbách se potulují stvoření zvaná Marchens a zhmotněné Nightmares.

Vy se opět ujmete role Jacka, který povede skupinu Blood Maidens, což jsou reinkarnace hlavních hrdinek starých lidových příběhů a pohádek. Společně se pokouší uniknout z Jailu na povrch. To se jim konečně povede, ale místo záchrany uvidí tisíce mrtvých těl v moři krve a smějící se dívku popravčí Genocide Pink a díky tomu jejich je jediný paprsek naděje, rozptýlený ohromným chaosem způsobeným tímto katem.

Jedinou nadějí tak je věž Foul Feeding Overseer Tower, která se vznáší vysoko na obloze. Toto je nástin finále příběhu série Mary Skelter, o nenávisti a přátelství a snaze uniknout z malé planety Země.


void tRrLM(); //Void Terrarium

Pro mne velice příjemnou zprávu vydala společnost NIS America a týká se hry void tRrLM(); //Void Terrarium. Ta se totiž na trh v Evropě dostane ve verzi pro PlayStation 4 a Switch 10. července, následně dorazí 14. července do Severní Ameriky.

Na evropském NIS America Store je již možnost předobjednat limitovanou edici (PlayStation 4 i Switch), která obsahuje kopii hry, sběratelskou krabici, soundtrack Sporific Sounds na CD, náladovník Status Apparatus, sadu odznáčků A.I. Love You, lentikulární klíčenku Tori-Gotchi a plakát Hand-Plucked Hope.


Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Vydání remaku hry Story of Seasons: Friends of Mineral Town v Severní Americe stále není přesně známo. XSEED Games teď ale oznámili, že k němu dojde někdy v létě a že za předobjednání krabicové verze získáte "kapesního plyšáka", vytvořeného podle vzhledu zvířete Strawberry Hanako.

Zajímavé ale je, že hra vyšla v Japonsku již v říjnu loňského roku a v Evropě se na ni můžeme těšit na konzoli Switch již 10. července. Důvod několikanásobného neoznámení data vydání v Americe je tedy zvláštní.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town je kompletním remakem představující okouzlující a občas tajemný svět Mineral Town, nově s aktualizovanou hratelností, grafikou a vzhledem postav aktualizovaným pro dnešní standardy. Vrátí se také všechny hlavní rysy série Story of Seasons jako je těžba v několikaúrovňovém dole nebo dostihy.


Azur Lane: Crosswave

Compile Heart připravuje pro Azur Lane: Crosswave nové DLC v podobě Episode Taihou, které má v Japonsku vyjít v dubnu. Pro představu o co půjde, se můžete podívat na 19 minut záběrů z hraní tohoto DLC.

Hra bude postupně rozšířena o pět epizodních přídavků. Všech pět vyvinulo studio Crystar Gemdrops. Text scénáře napsal autor hlavní příběhové linie Azur Lane Yostara.

Azure Lane: Crosswave je nyní k dispozici celosvětově pro PlayStation 4 a přes Steam pro PC.

Pokračování ukázky z hraní najdete zde.


Our Two Bedroom Story

Vizuální otome román Our Two Bedroom Story vyjde prostřednictvím eShopu Nintenda 7. května. Tato dívčí hra od Voltage je v současné době k dispozici ve verzi pro chytré telefony prostřednictvím aplikace Love 365: Find Your Story, kterou můžete stahovat pro iOS přes App Store a pro Android přes Google Play.

V Our Two Bedroom Story budete pracovat pro jedno nakladatelství, ale rozhodnete se začít žít sama. Ale ve vašem novém domově se objeví váš starý spolupracovník, se kterým se rozhodnete zůstat jako spolubydlící. Když vám tento člověk předá klíč, odstartuje tím váš nový tajný život.


Muv-Luv

aNCHOR spustili pro podporu série Muv-Luv v angličtině i v japonštině nový internetový portál. Na stránkách jsou v současné době k dispozici informace o sérii Muv-Luv, hrách, knihách a CD/DVD a také zde najdete průvodce po světě Muv-Luv.

"Náš web jsme kompletně přestavěli na novou generaci Muv-Luv," uvádí aNCHOR ve své zprávě. "Sledujte jej a získejte tak více informací o chystaném anime Muv-Luv, našich připravovaných hrách Project Immortal a Project Michhail a o novinkách ohledně našich připravovaných her a produktů!"

aNCHOR také připravuje speciální online akci, která bude fungovat namísto dříve oznámeného Comic Market 98, který se měl konat v době od 2. do 5. května v Tokyu Big Sight v Odaibě, ale ta byla zrušena kvůli rozšíření nákazy koronaviru COVID-19. Nové informace o Projectu Immortal a Projectu Mikhail budou odhaleny právě během této online akce.

Nakonec ještě prý můžeme velmi brzy očekávat nové informace o anime projektu Muv-Luv Alternative.

Sakura Wars v combat traileru nebo betatest Blue Protocolu

Ninjala

Nakonec tady máme jeden nový, 10 minut dlouhý CG filmeček a rovnou i gamplay trailer. Na svědomí jej má GungHo Online Entertainment, kteří se tímto snaží udělat reklamu jejich bezplatné online akční bojovce Ninjala, která na západě vychází pro Switch 27. května a v Japonsku 28. května.

Japonskou verzi Episody 0 najdete zde.

Hlavní princip hry mi trochu připomíná Splatoon, ale tentokrát nepoužíváte barvu, ale Ninja-Gum. Vyfukujete bublin, které můžete házet na vaše nepřátele, a dále si vyrábět různé zbraně. Vzhled a fungování vaší zbraně se bude lišit v závislosti na typu Ninja-Gumy, kterou používáte.

Boje budou až pro osm hráčů ve stylu Battle Royale. Vítězem se stane ten hráč, který v průběhu zápasu získá nejvíce bodů. Ty půjde získat porážkou soupeře, sebráním předmětů, ničením dronů a dalšími akcemi. Extra body pak získáte za likvidaci soupeře pomocí techniky IPPON. Zároveň Ninjala nabídne i kooperativní hru v podobě týmových bitev 4 na 4. Více v gameplay traileru níže.

Zdroj: Sega, Bandai Namco, Compile Heart, Voltage, GungHo Online Entertainment, aNCHOR, NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama