Sami v noci s baterkou v ruce, to je Yomawari: Night Alone
Novinka Sami v noci s baterkou v ruce, to je Yomawari: Night Alone

Sami v noci s baterkou v ruce, to je Yomawari: Night Alone

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Krabicová verze hry bude obsahovat také puzzle htoL#NiQ: The Firefly Diary.

Reklama

Představte si, že jste malá holčička na procházce se psem. Město pomalu pohlcuje soumrak a vše začíná vypadat velmi děsivě. Domů se vracíte úplně vystrašená a na vodítku se houpá prázdný obojek. Vaše starší sestra se rozhodne pejska vydat hledat a již se nevrátí. Vezmete si tedy baterku, batoh, do něj pár užitečných věcí a vydáte se do ponurého a kupodivu i liduprázdného města. Temný a nebezpečný příběh začíná.

Yomawari: Night Alone nabízí jedinečnou kombinaci survival hororu se stealth akcí. Na své cestě najdete nejrůznější předměty, od klíčů až po kočičí sušenky. Některé z těchto věcí jsou životně důležité pro vyřešení záhady města bez lidí a jeho nových, tajemných, nočních obyvatel. Jiné předměty zase umí zahnat duchy, když na vás zaútočí. Bohužel jak se bude příběh dále rozvíjet, najdete sice odpovědi na otázky, ale daleko víc se jich taky vynoří.

Hru bude na západě vydávat společnost NIS America, a ta v těchto dnech prozradila, že hodlá Yomawari: Night Alone uvolnit v Evropě pro PS Vitu a pro PC přes Steam 28. října.

Za 39,99 dolarů se bude prodávat krabicová PS Vita verze hry, ve které bude také přibalena puzzle hra htoL#NiQ: The Firefly Diary. V prodeji má být také limitovaná PS Vita edice (cena 49,99 dolarů) obsahující originální soundtrack, dva artbooky a sběratelský box. Online obchod společnosti NIS America (prozatím pouze americká mutace) nabízí za 59,99 dolarů limitovanou edici jak pro PS Vitu, tak pro PC. Ta obsahuje stejné bonusy jako ve standardní limitovaná edice, ale navíc je zde tématická sklenička měnící barvu podle teploty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama