Sběratelská edice Metra Exodus nabídne artbook nebo Expansion Pass
Novinka Sběratelská edice Metra Exodus nabídne artbook nebo Expansion Pass

Sběratelská edice Metra Exodus nabídne artbook nebo Expansion Pass

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

20. srpna se navíc dočkáme nového traileru.

Reklama

Společnost Deep Silver dnes formálně odstartovala plnohodnotnou možnost předobjednání Metra Exodus od 4A Games. Při této příležitosti došlo k odhalení sběratelské, potažmo limitované edice hry nazvané Aurora Edition. Ta kromě samotné hry nabídne artbook s názvem The World of Metro, exkluzivní steelbook a Expansion Pass. Jak už víme, Metro Exodus nezahrnuje multiplayer, s největší pravděpodobností tak Expansion Pass zahrne nějaký ten singleplayerový placený dodatečný obsah.

Celá edice je zabalena v ocelové krabici a je zjevné, že překvapení ohledně obsahu se tentokrát rozhodně nekoná. Cena pro náš trh nicméně zatím není známá. Kupříkladu britský řetězec GAME však sběratelku ve verzi pro konzole nabízí za 79,99 liber, což je v přepočtu zhruba 2300 Kč. Nutno také podotknout, že podle formuláře na oficiálním webu bude Aurora Edition k dostání na všech třech platformách.

Kromě standardní edice a Aurora Edition bude na všech platformách k dispozici i Gold Edition, která zahrnuje hru a Expansion Pass. Navíc platí, že když si libovolnou edici Metra Exodus předobjednáte u vybraných prodejců ve verzi pro Xbox One, dostanete kód na stažení Metra 2033 Redux. V případě PS4 verze zase může být odměnou téma Dashboardu. A jestli potřebujete nejdřív vidět ze hry víc, připravte se na 20. srpen, kdy spatří světlo světa nový trailer.

Metro Exodus vyjde 22. února 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama