Sběratelské edice Titanfallu 2 s helmou nebo bystou pilota
Titanfall 2 Novinka Sběratelské edice Titanfallu 2 s helmou nebo bystou pilota

Sběratelské edice Titanfallu 2 s helmou nebo bystou pilota

Michal Burian

Michal Burian

5

Vyberete si repliku helmy pilota Titána třídy Vanguard nebo osvětlenou bystu pilota?

Reklama

Pamatujete na páteční únik dvou sběratelských edic Titanfallu 2, kterému někteří nevěřili a raději o nich neinformovali? My jsme vás o ně nepřipravili a teď víme, že jsme udělali dobře. De facto došlo k oficiálnímu potvrzení.

Fanoušci Titanfallu 2 budou moci vybírat ze dvou sběratelských edic. První nabídne repliku helmy pilota Titána třídy Vanguard, zatímco druhá osvětlenou bystu pilota.

Ukázka ze singleplayeru a multiplayeru

Vanguard edition

Právě Vanguard edice zaujme přesnou replikou helmy pilota třídy Vanguard. EA tvrdí, že jde o repliku v životní velikosti v poměru 1:1. Nechybí tak všechny potřebné detaily. Helma má přibližně 30,48 x 26,67 x 39,37 cm.

Co by to bylo za taktickou helmu bez příslušenství. Každý pilot potřebuje na bojišti taktický reflektor (svítilnu) a laserový zaměřovat. Obojí lze namontovat na helmu, zaměřovat svítí pomocí LED diody červeně. Vše potom doplňuje šátek, nášivky, zápisník v hliníkovém pouzdře s perem a 8GB flash disk. Cena? V přepočtu na naše prý 6700 korun.

Marauder edition

Helmu vystřídala bysta pilota, svítí modře. Jinak v balení naleznete zápisník v hliníkovém pouzdře, pero, náramek, nášivky, artbook a další maličkosti. Cena? V přepočtu na naše prý 4600 korun.

Deluxe edition

- Exkluzivní emblémy pro každého titána (Deluxe)- Exkluzivní kamufláže pro každého titána (Deluxe)- Dvě kamufláže použitelné na všechny titány, piloty a zbraně- Exkluzivní volací znamení (Deluxe)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama