The Invincible Novinka Sci-fi adventura The Invincible má datum vydání

Sci-fi adventura The Invincible má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Adaptace Lemova díla se ukazuje v novém traileru.

Reklama

Polské studio Starward Industries bylo založeno v roce 2018 a o dva roky později jsme se dočkali oznámení jejich prvního projektu – videoherní adaptace knihy The Invincible od Stanislawa Lema. Jde o sci-fi příběhovou adventuru, v níž se vžijeme do role astrobioložky Yasny, která prozkoumává planetu Regis III a pátrá po své ztracené posádce. Hra si prošla několika odklady a mezitím získala vydavatele, rovněž polskou společnost 11 bit studios (autoři This War of Mine či Frostpunku). A nyní, téměř tři roky po prvotním oznámení, se prostřednictvím atmosférického traileru konečně dozvídáme datum vydání.

The Invincible dorazí 6. listopadu tohoto roku, a to souběžně na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. A ačkoli těsně mine neuvěřitelně nabitý říjen, pořád se bavíme o týdnu, v němž vychází tituly jako Call of Duty: Modern Warfare III, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name nebo Banishers: Ghosts of New Eden. Cenovku hry zatím neznáme, ale můžete si ji přidat do seznamu přání na Steamu.

Na závěr se sluší dodat, že pokud tento týden zavítáte na veletrh Gamescom v Kolíně nad Rýnem, budete si moct hru vyzkoušet na stánku 11 bit studios v hale číslo 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama