Sci-fi akce Miner Wars mírně přejmenovaná
Miner Wars 2081 Novinka Sci-fi akce Miner Wars mírně přejmenovaná

Sci-fi akce Miner Wars mírně přejmenovaná

Michal Burian

Michal Burian

2

V Keen Software House se rozhodli mírně přejmenovat jejich nadcházející podzemní a vesmírnou střílečku Miner Wars.

Reklama

Začátkem tohoto týdne byla hra Miner Wars přejmenovaná. Tvůrci chtějí, aby bylo znát, že se jedná o sci-fi titul, proto ponese akční střílečka název Miner Wars 2081.

"V Keen Software House cítíme potřebu prezentovat naší hru a dát hráčům jasně vědět, že se jedná o sci-fi titul. Máme v plánu pokračování, takže je pro nás důležité, aby tento díl měl jedinečnou identitu," komentoval rozhodnutí o změně názvu Marek Rosa.

Miner Wars 2081 se odehrává téměř deset let po tragické erupci na slunci. Lidská civilizace se dostala do bodu zlomu, potraviny docházejí, zásoby se ztenčují a navíc dochází k nepokojím. K tomu všemu se objevují záhadné cizácké jednotky. Hráč se ujme role provozovatele moderní těžební lodě a bojovat bude v otevřeném světě plném asteroidů. Budete kopat kilometrové tunely, těžit rudu, cestovat sluneční soustavou a samozřejmě také bojovat. Mise budou kombinovat nejrůznější úkoly, v nichž budete muset buď zachraňovat, ubránit základnu, prozkoumat neznámou oblast, ukradnout nějaký předmět, někoho nebo něco někam dopravit, pomstít se, závodit či vyhledat a zničit.

Podle dostupných informací v Keen Software House pracují v současné době na aktualizaci enginu, editoru a zbraní. Povedlo se jim také dohodnout dva nové distributory, Miner Wars 2081 si po vydání budete moci pořídit i prostřednictvím impulsedriven.com a yawma.net.

Miner Wars 2081 je v plánu na třetí čtvrtletí příštího roku pro PC a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama