Sci-fi akční RPG Darkspore oznámeno
Darkspore Novinka Sci-fi akční RPG Darkspore oznámeno

Sci-fi akční RPG Darkspore oznámeno

Michal Burian

Michal Burian

Maxis chystá sci-fi akční RPG ze světa Spore slibující dynamickou a rychlou akci s příběhem, v němž budete muset zachránit galaxii od mutantů.

Reklama

Studio Maxis a vydavatelská společnost Electronic Arts dnes oznámili svou další chystanou hru. Tentokrát jde o sci-fi akční RPG titul Darkspore, který nabídne bohatý a dynamický akční zážitek s plnohodnotným singleplayerem, intenzivním multiplayerem a kooperací až pro čtyři hráče.

Příběh nás zavede do ohromné galaxie, v níž budeme muset bojovat proti velké síle mutantů a zachránit postupně všechny světy. V postupu nám bude pomáhat arzenál zbraní a své schopnosti budeme vylepšovat prostřednictvím nejrůznějších upgradu, které budeme získávat od nepřátel.

Darkspore zahrne tři unikátní třídy a pět druhů genetických hrdinů, neomezený počet vylepšení a úprav, jež budeme při putování neznámými světy sbírat. V bitvě nepůjde pouze o to být nejsilnější, ale také chytřejší po strategické stránce. Bude hodně záležet na tom, jakou strategii pro svůj tým zvolíme.

Pokud vám hra připadá jako vylepšené Spore, tak máte pravdu. Darkspore totiž obsahuje editor z původní hry a nové nápady tvůrců, kteří dokonce slibují, že se bude jednat o velmi unikátní akční RPG, čemuž dost věříme, protože už Spore bylo velmi inovativní.

Darkspore se chystá na začátek příštího roku, a to pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama