Screenshoty ukazují nádherné prostředí Metra Exodus
Novinka Screenshoty ukazují nádherné prostředí Metra Exodus

Screenshoty ukazují nádherné prostředí Metra Exodus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Údolí představené na Gamescomu nabízí letní přírodu, hrůznou atmosféru i nebezpečné tvory a frakce.

Reklama

Jednou z hlavních hvězd letošního Gamescomu bylo nepochybně Metro Exodus od 4A Games. Týden odstartoval mimo jiné působivým trailerem, který přiblížil letní část hry, dost temnou atmosféru, lesní zvěř, návrat zmutovaného medvěda viděného loni na E3 i podporu grafických karet Nvidia RTX. Poté jsme se dočkali několika útržků záběrů z hraní následovaných souvislejšími záběry a ujištěním, že tentokrát není žádný herní obsah vyhrazen jen pro předobjednávky.

Pokud vám tohle všechno nestačilo, můžete se podívat ještě na sadu nových screenshotů, které se opět zaměřují na vizuální krásy i hrůzy prostředí známého prostě jako Údolí. Podobně jako v traileru se tak můžete kochat prosluněnými lokalitami plnými vody, vegetace a zasněžených hor na pozadí, stejně jako temnějšími místy, v nichž nebude nouze o nebezpečí a záhady. Mezi zdejší problémy lze počítat zmutované medvědy a vlky nebo na pohled nepřátelskou frakci sídlící v relativně barbarsky vybavených a vyhlížejících táborech.

Kolega Jakub Němec měl možnost spatřit Metro Exodus na vlastní oči v průběhu Gamescomu. Již brzy vám tedy přineseme naše dojmy. Stále každopádně platí, že nové Metro vyjde 22. února 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama