Se Simíky se vydáme do středověku
Novinka Se Simíky se vydáme do středověku

Se Simíky se vydáme do středověku

Michal Burian

Michal Burian

5

Populární série The Sims se vrací v plnohodnotném díle v čase do středověku a nabídne nejen krále a královny, nýbrž také rytíře, čaroděje, rolníky či stavění nejrůznějších budov a výrobu zbraní nebo brnění.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes oznámila na jaro příštího roku pro PC a Mac nový plnohodnotný díl z populárního simulátoru života The Sims. Nadcházející díl nese podtitul Medieval a dá hráčům možnost budovat své vlastní království, tvořit vlastní hrdiny, vydat se na dobrodružnou a třeba i nebezpečnou výpravu, a zároveň poznat celou řadu postav z této éry. Očekávat máme celou řadu lidí, včetně králů a královen, rytířů, čarodějů, rolníků či kovářů.

„Středověk je doba intrik, legend a vzrušení. Představuje perfektní pozadí pro zcela novou sérii studia The Sims především pro nekonečné množství příběhů, které na něm lze vyprávět,“ uvedl Scott Evans, generální manažer studia The Sims a dodal: "The Sims Medieval nabízejí hráčům nový herní zážitek, jenž (jak doufáme) si fanoušci Simíků vrchovatě užijí. Na své si přijdou i příznivci strategií a her na hrdiny, protože budou moci vládnout královstvím a vyrážet na odvážné výpravy.“

K dispozici podle všeho bude široká škála nejrůznějších scénářů a velkou roli bude hrát také samotný příběh, v němž se můžete pokusit ukovat legendární meč, uspořádat královskou svatbu, chránit zem před zlým černokněžníkem, naleznout pramen zdraví nebo zplodit nástupce krále. Každé dobrodružství se přitom bude moci odvíjet zcela odlišně, bude totiž záležet na tom, jak se svým Simíkem budete postupovat.

Stejně jako předchozí tituly Sims, tak i Středověk zahrne široké možnosti, jak si přizpůsobit Simíka, a to jak po stránce vizuální, tak i charakteru – specifické vlastnosti a nedostatky.

Pokud si nedovedete představit, čím bude moci být váš Simík ve Středověku, tak bude moci léčit nemocné, obchodovat s jinými zeměmi s exotickým zbožím nebo vyrábět zbraně či brnění. Pakliže budete hodně úspěšní, můžete se stát králem či královnou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama